diumenge, 29 d’agost del 2010

Fugida a la sueca


Carta oberta a Zlatan Ibrahimovic:

Caro Zlatan

Ahir vas posar punt i final a la teva vinculació a Can Barça, per sempre més. Vas mostrar la teva pitjor cara carregant contra Pep Guardiola i contra la institució. Fa un any 45 milions d'euros + Eto'o van ser els responsables que canviessis l'Inter pel Barça. Ràpidament la indignació per haver regalat a Eto'o es va convertir en il·lusió per veure't. Avalaves ser un dels millors davanters del món en una lliga on de gols s'en veuen poc a causa del fastigós catenaccio. "Io sono contento " deies i ho vas demostrar en gols fent oblidar a alguns com jo a Eto'o.
Però vas canviar, o et van fer canviar. Sobretot Mino Raiola, el teu representant, un vampir xupacalers que cada cop que parlava era per desestabilitzar el Barça dient que volies marxar. A més vas deixar de marcar i finalment Guardiola et va relegar a la banqueta. Ja no eres feliç, però almenys ho vas dissimular. Fins ahir en que vas titllar Guardiola de covard i al Barça com una experiència negativa. mai t'has volgut adaptar al club ni a la societat catalana. Mai t'he sentit dir dos paraules en castellà seguida. Tens el que t'has merescut per la teva desídia. Ahir vas tornar a demostrar que per molt canviin les coses a Can Barça hi ha coses que no canvien. Te'n vas al Milan per 24 milions d'euros, 40 menys dels que el Barça va pagar per tu ( un altre negoci ruïnós pel Barça i un altre fiasco de Sandro Rosell, i ja en van masses). Te'n vas a Itàlia per tornar a ser el protagonista.
No esperis però que a l'Inter, l'etern rival rossoneri estiguin content de veure't amb una altra samarreta i que l'any que ve facin un altre Gamper per homenatjar-te pels moments de glòria que vas donar a Can Barça (un gol al madrid i para de comptar.
Has desil·lusionat a molta gent que esperava molt de tu. A tots menys a l'amic Miquel Carreras que des del primer moment va desconfiar de tu ( Miquel si llegeixes això, dir-te que enhorabona, tenies raó).
Molta sort Zlatan al Milan
Firmat:
un desil·lusionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada