dimecres, 5 de novembre del 2014

Rècord salvador

Fins el moment, el Barça anà a la deriva a la Venècia del Nord. A Amsterdam, seguia la crisi, que ja no és setmanal, ja és mensual. L'Ajax del 2014 va ser ahir l'Ajax de la taronja mecànica dels 70. I el Barça d'ahir semblava el de l'època Gaspart... Fins el gol de Messi.
El gol de Messi a meitats de la primera part. El Barça no va jugar bé però un gol de l'astre argentí, amb una assistència de Bartra que amb més cor que cap i més pebrots que cervell va centrar una pilota llençada a empentes i rodolons perquè rematés Messi ho va canviar pràcticament tot.
Guanyava el Barça a la mitja part però no convencia, però el gol va desterotar l'Ajax. Sense control, a batzegades, sense domini, jugant fatal.
A la represa, els holandesos van acular i recular línies. Això va fer que el Barça agafés cert control, sense que l'Ajax renunciés al seu joc de toc. Fet que significà que Messi marqués el segon. Amb aquest gol i a l'espera de rebentar el rècord de Zarra en Lliga, iguala el rècord del madridista Raúl com a màxim golejador europeu de la Copa d'Europa. Messi, amb 71 gols es va avançar en la pugna amb Cristiano per aquest Pichichi que durarà fins que ambdós es retirin.
La cosa va millorar al segon temps. Però la cosa segueix igual. El Barça preocupa i molt. Però el camí de millora és la segona part d'ahir. Victòria amb rècord igualat, rècord salvador i ja a vuitens gràcies a la victòria del PSG amb l'Apoel, però sense convicció. Ajax 0 - Barça 2.

PostChampions: L'Athlètic de Bilbao s'acomiada de la Champions en perdre a San Mamés amb el Porto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada