dilluns, 24 de novembre del 2014

Guanya tothom. Messi fa el rècord

Espectacular cap de setmana en matèria esportiva el que ens deixa aquet cap de setmana de novembre. Des de la gespa a la piscina. Amb pilotes i raquetes. En sec i en mullat. Brutal cap de setmana on s'ha jugat i s'ha guanyat a tot arreu. I Messi ha fet història
Ha tornat la Lliga amb la victòria del Barça amb el Sevilla 5-1. I un fet més important: ara si Leo Messi ha fet història. Amb un gol de falta directe magistral fa el 251. Amb una assistència de Neymar regalant-li fa el 252 i rebenta el rècord històric que feia anys i anys que Zarra es resistia a deixar. 252 gols de Leo Messi a la història de la lliga. Com que el gol no va ser estèicament bonic, en va fer el 253 amb una jugada meravellosa i un xut des de fora de l'àrea després d'un control. Leo Messi ha fet història i ha rebentat un altre rècord. Ja ens podem anar inventant un altre rècord que Messi el petarà igualment. En acabar el partit, amb el 5-1, el club va emetre un video d'homenatge a Leo on s'intercalaven gols amb felicitacions dels capitans, el tècnic, el Secretari tècnic Andoni Zubizarreta i el president Josep Maria Bartomeu. En sortir aquests dos últims, el públic els va xiular. Zubizarreta ni ho va valorar després. Bartomeu ho va qualificar de normal. Preocupant ambdues respostes. I preocupant que el central Thomas Vermaelen vingut de l'Arsenal s'ha tornat a trencar i encara no podrà debutar amb el nou club. Se senten els riures dels dirigents de l'Arsenal des d'aquí. Ens l'han tornat a colar. Bravo. Ah i per cert el Madrid, del nou llicencia ESO, Sergio Ramos, que tal com es va informar divendres, es va treure el títol als 27 anys, va guanyar a l'Eibar. L'Espanyol va perdre amb l'Athlètic de Bilbao, divendres, en l'estrena de la jornada.
A Segona, el Barça B va empatar a Ponferrada, el Girona va guanyar el Recreativo de Huelva, el Llagostera va empatar a casa de l'Sporting de Gijón  i el Sabadell va perdre amb el Racing de Santander, el que va significar la destitució del tècnic Miquel Olmo
I la bona notícia de la jornada ens ve de Vallecas. La plantilla del Rayo li pagarà a una anciana desnonada pel jutge, li pagarà un nou pis que li ha cedit el club. L'ésser humà a vegades és bon tio. Felicitats. 
A l'ACB, enmig de la polèmica per les homologacions de les titulacions d'entrenador a la Federació Catalana de bàsquet, triomfs de Penya amb el Baskonia, del Barça a Fuenlabrada i derrota de l'Andorra amb Tenerife i del Manresa a Guipúscoa.
A la Champions d'handbol, el Barça va tornar a derrotar al Flensburg alemany, vigent campió d'Europa, a la segona volta de la competició al Palau, en una esplèndida segona part. I el Granollers es va estrenar amb derrota al camp de l'Sporting de Portugal a l'anada dels setzens de final de la Copa EHF
En futbol sala, dissabte, el Barça va derrotar al Lokomotiv Kharkiv ucraïnès a la Ronda Elite de la Champions disputada al Palau Blaugrana i s'ha classificat per la F4 de l'abril.
Divendres, a la Piscina Sant Jordi del Barceloneta, en un format d'èxit i innovador es van disputar les dues Supercopes europees de Waterpolo amb representació catalana, dels dos campions d'Europa. En homes, el Barceloneta va derrotar al Spartak Volvograd (primera Supercopa europea pels mariners) i en dones el Sabadell va derrotar a l'Olympiakos.
I a Abu Dhabi, s'ha acabat la temporada de F1, amb la victòria de Lewis Hamilton i el títol pel pilot anglès, en la cursa que puntuava doble. Més enllà del triomf del bicampió, la imatge del seu company Nico Rosberg volent, implorant als mecànics i acabant la cursa amb un Mercedes espatllat i de nou pecant de manca de fiabilitat. Final de la temporada 14 pensant en cara de la revolucionària temporada 15 que començarà a donar voltes al març.
S'acaba la F1 i s'acaba la temporada al tennis. a la final de la Copa Davis amb victòria de la Suïssa de Roger Federer davant França, disputada a Niça, en territori gal. Amb aquest triomf Federer ha guanyat tots els títols possibles al tennis, excepte l'or olímpic individual. 
Aigua, gespa, parquet, circuïts, guanyadors a tot arreu en un cap de setmana on qui ha guanyat ha estat l'espectador que ha gaudit com mai veient-t'ho. I Leo Messi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada