divendres, 7 de novembre del 2014

A València Sí-Sí

Diumenge, 9-N, és el dia del Sí-Sí, el #SíSí, el del referèndum a Catalunya, i del #SíSí a València. El #SíSí sobre dues rodes al circuït de Xest.
Sí. S'acaba el mundial de motos, en un altre 2014 històric pels pilots catalans amb de moment dos títols mundials (Moto2 Tito Rabat i MotoGP Marc Màrquez). I sí. Falta per decidir un títol. El de Moto 3. I sí. Pot ser que caigui per un altre pilot català, Àlex Màrquez.
Perquè es torni a repetir un altre triplet històric com el de 2013, Àlex haurà de fer com Marc a Xest el 2013, a la categoria petita: prendre-s'ho amb calma, no buscar el cos a cos, deixar tranquil als rivals. Només ha d'estar al podi perquè el petit dels Màrquez, el tronet ressoni amb força des de Xest cap a Cervera i al món com a nou campió.
El seu rival Jack Miller, que havia començat esplèndidament el Campionat està nerviós. Des de Catalunya va començar a perdre el títol, i l'australià, mot nerviós va voler arreglar la cosa a Malàisia, fa dos setmanes volent fent fora de la pista fins en 6 ocasions a Àlex Màrquez. Una cosa és espectacle, l'altre és anar descaradament a fer trampes i fer mal.
Però aquesta no és la guerra del Tronet de Cervera, que demana a crits treure el sufix -net del nom. A València amb l'afició al costat, serà campió del món segur si no fa el que normalment el gen Màrquez fa: voler guanyar cada cursa passant pel forat d'una agulla.
Segur que el Juli, el pare de la (les) criatura (/es) tornarà a quedar-se sense ungles patint des del box perquè l'Àlex no faci més el burro del que fa falta. Com l'any passat amb el Marc patirà per l'Àlex, però segur que cap a les 11:45 podrà saltar d'alegria perquè #SíSí, diumenge a València tornarem a cantar un nou títol pel motociclisme català per tancar un 2014 històric, en un dia històric. 9-N #SíSí

PostData: El Barça de bàsquet va guanyar a la pista del Fenerbahce turc en jornada Eurolliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada