dijous, 27 de novembre del 2014

Messi se'n va de Zarra

Carta oberta a Telmo Zarra i a Leo Messi

Excepcionals animals

Primer de tot perdoneu-me per trigar tant a felicitar-vos. L'actualitat mana, ja ho sabeu. Ha trigat però ha arribat. Moltes felicitats Telmo. Durant 60 anys heu ostentat un títiol que semblava impossible. El vostre regnat, meravellós, increïble, genial, s'acaba aquí: al 22 de novembre de 2014 a les 21:29 de la nit barcelonina al Camp Nou.
I només podies ser tu Leo Messi: l'escollit, el millor del món. Només el millor del món podria fer quelcom a l'abast dels millors. I ho vas fer amb un Hat trick en el 5-1 davant el Sevilla. Espectacular, brutal, meravellós. Estàs sent criticat per terra, mar i Twitter. Alguns et veuen acabat. Tens 27 anys, 27 fastigosos anys i et veuen acabat. poc futbol t'han vist a tu. Si. Has tingut altres moments millors però, en el teu estat de malament, els altres estan imperials. Ets únic. Especial. Com Zarra. I millor que Zarra ara. I que Di Stefano, Cruyff, Maradona i Pelé. Sí. Així de clar.
El teu idil·li meravellós amb el gol va començar al Camp Nou al 2005, el mateix escenari on has rubricat la teva magna obra d'art de 253 gols i 11 anys de llegenda. Recordes la vaselina (doble ja que una te la van anul·lar) davant l'Albacete amb assistència del progenitor Ronaldinho? Va ser el teu primer gol. I així fins a 253 en lliga, 74 en Champions (dimarts vas pulveritzar el rècord de Raul), uns quants en Copa... I títols molts títols. Però si vols que parlem de Lliga, parlem de la Lliga.
El gol 5000 de la història del Barça a la Lliga a Santander és teu, el Hat Trik en un dels primers Clàssics amb el Madrid és teu, les genialitats del 2-6 són teves. Els Hat Tricks són teus. I els 253 gols en Lliga són teus.
La jugada maradoniana ambb el Getafe el 2007 és de Copa i aquesta ens la guardem per quan et retiris.
253 gols i tants pitets i tantes baves i tants moments de felicitat. Estimat Leo, ets etern. Amb rècord (s) o sense. Ets el millor i punt.
Com ho vau ser vós, Telmo. A la seva època era el millor de la Lliga espanyola i un dels millors del món. Llàstima que per allà hi pululaven un tal Pelé i un tal Di Stefano. 251 gols és una barbaritat que mai ningú li rebaterà. Només podria ser un home amb la qualitat humana i la humilitat del millor del món, Leo Messi que li pulveritzés un rècord que poca gent o ningú més el superarà en anys.
Vostè té un lloc reservat ja al Hall of Fame del futbol. i al cel del futbol ha de ser vostè el Puto Amo. Però el regnat del millor golejador a la Lliga queda ja en mans del millord el món. Qui si no?
De tu Leo. Ets increïble, únic i irrepetible. Com Zarra però a l'argentina. Te'n vas de Zarra, que no de Farra, que ja sé que no t'agrada massa, però que si ho vas fer amb el rècord tampoc passaria res. I a partir de demà a València, a engreixar més i més la teva xifra de gols per deixar al gran Telmo Zarra en un meravellós record d'un personatge vital a la història del futbol mundial.
Messi, el nou Telmo Zarra. Telmo Zarra, el progenitor de Leo Messi. Gràcies als dos per existir.

Firmat

Un Zarra-Messiànic

PostChampions: El Madrid va guanyar al Basilea a Suïssa i l'Atlètic va derrotar al Calderón a l'Olympiakos a la jornada de Champions

PostData: Josep Vives, després de 13 anys a la presidència del Bàsquet Manresa deixarà la presidència a final de temporada, el dia que els manresans han presentat Isaac Fotu, el pivot anglès nacionalitzat neozelandès, i cedit pel CAI de Saragossa que substituirà Jamar Samuels que s'ha desvinculat del club del Bages

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada