dimecres, 26 de novembre del 2014

La Línia Verda

La Línia Verda és la frontera fisico-política-geogràfica que separen la part grega de la turca de l'Illa de Xipre. Són dos móns culturals, polítics, religiosos... diferents i impermeables totalment. No hi ha contagi ni intenció que aquests dos móns convisquin sense fotre's castanyes. Una espècie de Mur de Berlín al Mediterrani i anacrònic.
Doncs en aquest escenari el Barça va jugar a Nicòsia on es va edificar la seva pròpia Línia Verda.
A la banda del passat mai va guanyar a Xipre. A aquesta banda present de la Línia, ja sap que és guanyar a aquest particular territori.
A la banda del passat, el Barça va guanyar per la mínima a l'Apoel al Camp Nou patint molt i sense convèncer. Ahir va guanyar bé i seguint la bona línia del Sevilla i que esperem que duri. 
A la banda del passat, Luís Suarez encara no havia marcat, però encigalava. Ahir va marcar el seu primer gol com a culer. Un golàs que ja no va encigalar. Ens va trempar de mala manera.
A la banda del passat, el rècord golejador de Raúl a la Champions era inviable de superar. A l'altra banda, Leo Messi que com l'Oca va de rècord en rècord per setmana, el va trencar. Ja en porta 74 amb el Hat Trick d'ahir que com l'Oca, l'argentí també va de 3-3 i el combat del rècord amb Cristiano Ronaldo ja ha començat. Avui torn del portuguès que ho tindrà complicat per superar-ho avui.
Ahir a Xipre, a la Línia Verda de Nicòsia, el Barça es posa a la banda del present, la banda bona del bon joc de la seva particular Línia Verda per superar l'Apoel 0-4 a la Champions

PostChampions: En l'altre partit del grup del Barça, el PSG va derrotar a l'Ajax 3-1 remuntant i es jugarà el liderat del grup amb els blaugranes la pròxima jornada al Camp Nou. Mentrestant, l'Athlètic de Bilbao eliminat de la Champions, des de la jornada passada va guanyar al Shachtar Donetsk i continua viu en la lluita per l'Europa League. Un altre equip que està gairebé eliminat de la màxima competició europea és el Manchester City de Manuel Pellegrini a la banqueta i els exblaugranes Txiqui Begiristain i Ferran Soriano a la llotja que va guanyar al Bayern de Munich de Pep Guardiola. Els anglesos hauran de somiar amb una carambola per no quedar eliminats a la primera fase de la Champions la última jornada

PostData 1: L'exjugadora, entrenadora i periodista del Diari ARA, Natàlia Arroyo és la nova seleccionadora Absoluta femenina de Catalunya que torna després de la seva desaparició fa 16 anys. Debutarà el 27 de desembre amb un partit a Barakaldo amb Euskadi, el dia abans del partit dels homes a San Mamés. Molta sort.

PostData 2: Blanes acollirà la pròxima edició de la Copa del Rei d'hoquei patins del 2015 al febrer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada