dimarts, 11 de novembre del 2014

Gerard, què et passa?

Carta oberta a Gerard Piqué:

Admirat Piquembauer.

Ja ho saps que sóc el President, vicepresident, tresorer i vocal del teu club de fans. Però no sóc ingenu. No tinc una bena als ulls. Què et passa? Per què estàs a la banqueta? Per què no jugues bé quan jugues? Per què ets més protagonista fora del camp que a dins? I per què quan ets a dins del camp, ets protagonista per fer partits lamentables?
Què vas fer amb els Mossos? Per què a Girona a la final de la Supercopa de Catalunya vas estar jugant amb el mòbil? Què és tant secretisme? Per què ningú parla clar de tu i amb tu? Per què Luís Enrique no et suporta ni t'aguanta?
El teu problema és d'actitud? Hi ha alguna cosa més? Alguna cosa més fora de l'àmbit futbolístc? (Tranquil no entraré al recurs fàcil i envejós de "la Culpa és de la Shakira", perquè quan jugaves bé, la Shakira ja estava enllitant-se amb tu). Serà culpa de Pep Guardiola, amb qui vas parlar el 9N, en una trobada que ha aixecat multiples especulacions.
Ara jugaràs com Pedro amb la selecció espanyola, tot i que no juguis amb el Barça, com Pedro, per molt que els hi emprenyi a la caverna mediàtica que hi vinguin 5 jugadors blaugranes. Vicente Del Bosque va estar molt bé responent en aquest afer (com va estar elegant quan se li va preguntar per la passada Consulta del 9N, on tot i que la cap de premsa el volgués tallar, va dir que contestaria en privat al periodista )
Necessito, els culers necessitem respostes al teu cas. Com també al cas Alves o Pedro, defenestrat a inici de la temporada i ara no es perd ni una, fotent partits penosos (cosa que fa pensar que els seus relleus, Montoya, o Douglas (un altre cas per explicar) estan molt pitjor que ell, cosa encara molt més preocupant).
Gerard, parla, tu que quan ho fas encigales i ets molt clar. Perquè si esperem d'altres ens hi podem posar fulles. Gerard, què et passa? Piquembauer ha de tornar pel bé del Barça

Firmat

Un que està a punt d'estripar el carnet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada