dilluns, 3 de novembre del 2014

Castanyes per Halloween

Cap de setmana festiu, farcit de panellets, carbasses de Halloween i castanyes, i d'esport, com tots els caps de setmana de Tots Sants.
En futbol, la búsqueda del rècord de gols de Zarra per part de Messi va tenir nou capítol dissabte al Camp Nou davant el Celta. Un capítol terrorífic, digne de Halloween. El Barça va perdre en un partit horrible de l'equip, personificat amb un Dani Alves lamentable. Va perdre el partit i el liderat i el segon lloc a favor del Madrid i l'Atlètic. Partit per oblidar i per amoinar-se de l'equip de Luís Enrique Martinez gairebé més a prop de Luís Enrique Martino que mai. 
L'Espanyol per la seva banda va perdre Elx. El Madrid va guanyar a Granada i l'Atlètic va guanyar al Còrdoba.
Abans de centrar-se a la gespa, Josep Maria Bartomeu va anunciar divendres que presentarà recurs a la sentència dels avals de la qual va ser favorable a la Junta Laporta. Això si, Bartomeu va dir que no reclamarà en cap cas els avals si finalment guanya la sentència. Quan la sentència sigui ferma, l'execució d'aquesta serà sotmesa a votació del soci en assemblea extraordinària.
I notícia luctuosa a l'entorn barcelonista. Ha mort Gustau Biosca, l'últim supervivent del Barça de les Cinc Copes.
A Segona, el Girona va perdre al camp del Valladolid del mític extècnic gironí Rubi que va dur al conjunt gironí a les fases de Primera. El Barça B va empatar amb l'Sporting de Gijón; el Sabadell va guanyar al Mirandés i el Llagostera va perdre amb el Racing de Santander
A l'ACB, històric triomf de la Penya davant el Barça. Victòria 300 del Joventut a l'ACB. Victòria al Palau Blaugrana després de 9 anys. Un partit sempre dominat per la Penya que va resoldre Goran Suton amb un bàsquet practicament sobre la botzina. El Manresa va perdre a Vitòria i l'Andorra va guanyar al Gran Canària. Abans, divendres, el Barça, club suposadament a favor de les tradicions catalanes, es va sumar a la festa americana del Halloween amb una festa organitzada enmig del partit de l'Eurolliga amb el Turow polonès que van vèncer els culers.
Derbi català a la Lliga de bàsquet i a la de futbol sala. Triomf del Barça davant el Marfil Santa Coloma.
Castanyes a Catalunya i Halloween a Amèrica on a part de l'inici de l'NBA, on vam conèixer la renovació de Ricky Rubio pels Timberwolves Per 5 anys a raó de 14 kilos per any (56 en total) , al circuït d'Austin es va celebrar el penúltim GP de la temporada de la F1. Un nou duel entre Hamilton i Rosberg pel títol mundial. Triomf, cinquè consecutiu, de Hamilton. Però més que la carrera la imatge del GP dels EUA, al circuït texà és la de la manca. Només 18 cotxes van córrer aquest penúltim GP. La crisi econòmica fins i tot ha pogut amb el circ de la F1. Problemes econòmics han fet tancar la paradeta abans d'hora a les escuderies Marussia i Caterham que van presentar concurs de creditors.
I tornant a Catalunya s'han celebrat els Special Olympics Calella-BCN 2014, els JJOO per persones amb discapacitat intelectual, una magnífica inicitaiva esportiva.
Per Tot Sants, en aquest cap de setmana esportiu, un nou duel Castanyada-Halloween que han renyit un altre cop per guanyar-se la popularitat de la gent. Diria i em fot ràbia que l'americanada s'imposa al panellet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada