dilluns, 17 de novembre del 2014

Altres gols

Nou cap de setmana d'aturada per seleccions, que amistosos a banda, ens para la Lliga de Primera Divisió. Sense futbol a Primera, la Segona Divisió i altres esports agafen el protagonisme, que potser, immerescudament té el Barça o elel Madrid.
A manca d'oficials, amistosos. Divendres, l'Espanyol va jugar un amistós a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb l'Olimpique de Marsella de l'extècnic perico Marcelo Bielsa. A Sitges es va fer un partit d'homenatge als 50 anys del debut de Johan Cruyff en el futbol professional. Això en el cap de setmana, on diumenge, va entrar a la presó l'expresident del Barça Josep Lluís Nuñez i el seu fill, per frau a Hisenda.
Per cert dins de l'actualitat perica ens ha sorprès les declaracions de l'exjugador portuguès de l'Atlètic de Madrid en un diari lusità que a l'últim partit de la temmporada 1990-1991, l'Espanyol va voler comprar a jugadors colchoneros perquè es deixessin guanyar per evitar que els pericos baixessin a Segona. Sembla que tot plegat són suposicions infundades que han desmentit companys de Futre i el president de l'espanyol dle moment, Juli Pardo
Així doncs, a Segona, empst del Barça B amb el Numància, victòria del Girona a Leganés  i gran triomf del Llagostera gràcies a dues faltes magistrals picades Per Pitu Comadevall amb el Tenerife i taules a 0 al Sabadell -Valladolid.
A la Lliga ACB de bàsquet, amb la destitució del tècnic del Baskonia Marco Crespi encara calenta, la jornada ens deixa la derrota de la Penya al derbi a Andorra i la derrota del Manresa amb el Gran Canària, en el debut a l'acta del vinculat Jordi Clotet per tenir cobertes les places de jugadors formats al país. I és que les lesions que arrossega el conjunt bagenc fa que per complir la normativa hagués près aquesta mesura. El Barça va derrotar el València. Un Barça que divendres va derrotar en jornada Eurolliga al Panathinaikos, de dos vells coneguts al Palau, ara al banc grec: Dusko Ivanovic i Josep Maria Berrocal. Els blaugranes acaben invictes la primera volta de la primera fase de la competició.
En handbol, va tornar la competició europea, amb un duel amb morbo. El Barça va guanyar a la pista del Flensburg, l'actual campió d'Europa que, va derrotar als catalans a les semis de la F4 de Colònia del passat juny. Vendetta completada
I a Londres, s'acaba la temporada tennística amb la Copa Masters, el torneig amb les millors 8 raquetes del rànquing (lesions a banda com la de Rafael Nadal). En la final de diumenge, el serbi Novak Djokovic havia de jugar la final amb un renescut suís Roger Federer que ha recuperat el seu millor tennis. Però una inoportuna lesió a l'esquena de l'helvètic va donar el títol a Nole. La final es va suplir per un partit d'exhibició Djokovic - Andy Murray. Per cert, la setmana que ve Final de la Copa Davis Suïssa-França.
I a Cervera s'ha fet l'homenatge als campions del món de la vila el 2014, els germans Màrquez: els trons de Cervera, triomfadors a Moto3 i a MotoGP del mundial de Motos
Un cap de setmana més d'aturada de seleccions per disfrutar d'altres gols més enllà dels de primera divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada