divendres, 21 de novembre del 2014

L'última (doble) Copa

La F1 està agitada per tres notícies que deixen en segon pla, fins el moment que s'apaguin els semàfors d'inici, la última cursa de la temporada a Abu Dhabi. 1. Segons un comunicat enviat per la família, Jules Bianchi que va quedar en coma després del greu accident al Japó, ha despertat i ha estat traslladat a un hospital de França, on continua en estat crític. Per cert que segons les últimes informacions, Michael Schumacher està tetraplègic i rehabilitant-se després del greu accident d'esquí a finals d'any que el va deixar 8 mesos en coma.
2 i consecutivament 3. Ferrari va anunciar l'adeu de Fernando Alonso de l'escuderia, que pinta que tornarà a McLaren. Tot seguit anuncià que l'alemany de Red Bull és el nou substitut a l'escuderia italiana.
Aquest cap de setmana s'acaba una de les batalles més fratricides que es recorden a la F1. Dos companys d'equip lluitaran per guanyar un títol mundial de la màxima especialitat automobilística. Un, Lewis Hamilton, busca el segon Campionat del món. L'altre, Nico Rosberg, busca el primer.
I tots dos són pilots Mercedes. Han estat els clars dominadors del Campionat. Un, Rosberg va començar dominant amb mà de ferro les primeres curses. L'altre, Hamilton, després de guanyar 5 curses seguides agafà la batuta del Mundial, just abans d'arribar, aquets 23 de novembre, a Abu Dhabi, com a líder del Mundial de F1 amb 23 punts d'avantatge respecte l'altre. Una diferència que en condicions normals, faria que només una devacle evitaria el Mundial per l'anglès. Però aquesta cursa no és normal. En una nova jugada mestre del JJ Abrahms de la F1, Bernie Eclestone, fa que aquesta cursa, al Yas Marina, puntui doble. És a dir, que el guanyador no sumarà els 25 punts pertinents, sinó 50.
Per tant, tot resta obert. Hamilton i Rosberg, tornaran a rendir una batalla, on Hamilton pre avantatge. Igual que Marc o Àlex Marquez en motos, l'anglès ha d'aparcar el seu caràcter calent i no buscar el cos a cos amb el seu company d'escuderia. Ha de ser fred i calculador com Rosberg que ha de guanyar com sigui la cursa i esperar una punxada un incident del Mercedes del seu company. No és pas descabellat, tot i que ningú ho desitja, almenys els qui ens agrada l'espectacle. Si els potents Mercedes tenen algun defecte, o han tingut , aquetsa temporada és la fiabilitat del motor. Per sort, la qualitat i el nivell dels seus rivals, anys llum de l'escuderia de l'estrella i, de fet dels seus millors anys (vegi Ferrari, vegi McLaren,) fa que aquest defecte quedi com una petita taca en un expedient immaclat de domini dictatorial. Un domini que diumenge tindrà la última batallla, per veure en quin cantó del box de Mercedes es quedarà el títol de campió mundial de pilots. pertquè evidentment el de constructors ja fa dies que és de Mercedes.
Aquest diumenge veurem un gran espectacle, una lluita espectacular entre Ròmul i Rem per dominar Roma i conquerir el trofeu més valorat. Germans de sang. El títol de la F1 en joc. L'última (doble) Copa a Abu Dhabi
Però, una pregunta a l'aire. Amb qui aniran Totto Wolf i Nicky Lauda, propietaris de Mercedes?

PostData 1: El Barça de bàsquet va guanyar al Batyern de Munich a domicili en nova jornada Eurolliga i segueix invicte a Europa

PostData 2: El Barça de Futbol Sala va guanyar al Baku United anglès a la segona jornada de la Ronda Elite de la Copa d'Europa que s'esta celebrant al Palau Blaugrana. Dissabte, tercer i decisiu partit amb el Lokomotiv ucraïnès. Qui guanyi anirà a la F4 de l'abril


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada