dimarts, 18 de novembre del 2014

La Precampanya de la Precampanya de la...

Quan no hi ha futbol, a Can Barça es magnifica tot l'extraesportiu, que quan hi ha futbol queda en un segon pla que no vol dir que desapareix. Només queda amagat per descobrir-se quan a la gespa no va bé i serveix per fer més grossa la crisi setmanal de Can Barça. De Nuñez en vull parlar demà. Avui toca Precampanya, Benedito i Faus.
I és que a Can Barça, dins i afectat directament a Can Barça, el tema de moda és la precampanya de les eleccions que en teoria s'han de fer el 2016. Va obrir la veda, Joan Laporta en aquella roda de premsa al Col·legi de periodistes de fa dos setmanes on va estar a la salsa i va reclamar eleccions anticipades en una Junta, la Bartomeu, que no està legitimada pel soci.
Després es va saber que el propi Laporta es va reunir amb el representant de futbolistes Jorge Mendes per tamptejar fittxages
Després s'hi va afegir la setmana passada, Agustí Benedito, segon a les últimes eleccions que va guanyar Sandro Roselll, que també va reclamar eleccions anticipades. Va fer pública una enquesta on Laporta guanyava, ell era segon i Baromeu tercer. A més Benedito va atiar el foc, dient que Javier Faus, vicepresident econòmic del club té negocis foscos a Qatar.
Faus va respondre demandant-lo per difamació. Va dir que si retirava aquestes paraules podria retirar la querella, que no la demanda.
I Bartomeu calla. Com gairebé sempre (almenys concediex entrevistes, on no diu res però les diu).
I per acabar-ho d'adobar, els dos Jordis: Un, Majó, conegut per combatre amb Laporta al 2003, acompanyat pel nou, Farré. Tots dos han formalitzat la precandidatura: "Som Gent normal" Això demostra que no són marcians. per la resta, ho hauran de demostrar.
La incògnita: Es presentarà Toni Freixa, exsecretari-portaveu del club, defenestrat pel mateix Bartomeu?
Ja s'han mogut les peces en aquest tauler d'escacs que és la presidència del club i que s'assembla més unes plaques tectòniques, on tothom vol que caigui l'altre. I mentrestant, el soci espera que la pilota torni a rodar, esperant que d'una vegada les aigües es calmin, tornem a veure bon joc i Leo Messi, rebenti e rècord de Zarra d'una punyetera vegada.
La precampanya de la precampanya de les eleccions 2016 ja ha començat. I què llarga es farà. Que torni a rodar la bola siusplau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada