divendres, 8 d’octubre del 2010

Gas a fons al país del sol naixent

Aquest cap de stemana arriba la F1 al mític circuït japonès de Suzuka. I arriba amb la classificació del Mundial més apretada dels últims anys. Entre el líder Mark Webber (202) i el cinquè classificat Jenson Button (177) hi ha 25 punts de diferència, l'equivalent a guanyar una cursa. I no si val a badar.
Falten 4 curses pel final del Campionat (això si, si no es suspen la cursa de Corea, ja que les obres de construcció del circuït no s'han acabat. La FIA inspeccionarà la pista abans de donar el vist-i-plau a la cursa. Si finalment no hi ha cursa quedarien 3 curses) i el Japó es presenta vital per decidir el nou campió de la F1 2010.
Feernando Alonso ha de guanyar per no perdre l'estela del líder. Més urgències tenen els McLaren de Button i Hamilton ja que si no puntuen diran adeu al títol definitivament.
Suzuka és un circuït especial per la seva forma de 8 i també perquè és el preferit de la majoria dels pilots del certàmen. Les carecterístiques de la pista, amb una sèrie de curves rapidíssimes, fan de Suzuka un circuït exigent a nivell físisc i de pilotatge.
Els pilots Kamui Kobayashi (Sauber) i Sakon Yamamoto (Hispania) corren a casa. Igual que també ho fa, i per últim cop, la marca de pneumàtics Bridgestone. L'any que ve el proveïdor oficial de gomes del Mundial de F1 serà la marca italiana Pirelli.
Torna la F1 al país del sol naixent, al circuït de la nòria més famosa (diumenge, la cursa a les 8:00 per TV3). Sayonara Baby

PostData1: la frase del dia la va pronunciar Sergio Ramos a la prèvia de l'Espanya-Lituània d'avui: "mucho respeto con Lituania porque tienen jugadores internacionales" Els guionistes del Crackòvia s'hauran de trencar el cap per poder superar la realitat d'aquest filòsof futbolista. Et felicito fill. Per cert ahir Ramos també va estar fí en emprenyar-se perquè Gerard Piqué va respondre una pregunta en català. Un altre exemple de respecte al català d'un personatge impresentable

PostData2: Victòria històrica del Barça davant els Lakers (92-88) remuntant 11 punts al tercer quart. Pete "MVPete" Mickael va anul·lar Kobe Bryant i juntament amb Navarro van ser els més destacats del campió d'Europa