dissabte, 16 d’octubre del 2010

L'amenaça taronja

Després de 15 dies sense futbol i amb la ressaca de l'assamblea de Compromissaris del matí, avui a la tarda (a les 20:00 des d'una hora abans a Rac1) el Barça s'enfrrontarà al València en partit de la 7ena jornada de Lliga.
Els blaugranes recuperen a Xavi, Pedro i Villa, de cara a la visita del líder de la competició. A principis de temporada, a la capital del Túria hi havia mala maror i no es pressagiava res de bo: l'economia del club che estava, i està, a prop de la fallida i esportivament van marxar les seves dues referències en atac: DAvid Silva (al Manchester City) i David Villa (al Barça). La cosa, però no s'ha ressentit, tot al contrari.
El València arriba al Camp Nou, com a líder de la Lliga (13 punts), fa un bon futbol i no sembla que els hi hagi afectat gens la marxa dels seus cracs.
Pep Guardiola haurà d'anar molt amb compte amb Juan Mata, la referència de l'atac valencianista, el davanter Aritz Aduriz, un malson pels porters, i els migcampistes Pablo Hernández i Tino Costa, un brasiler (ex Olympique de Marsella), que es va destapar marcant un golàs a la primera jornada de la Champions davant el Bursasport turc, a domicili.
Si el Barça guanya dissiparà dubtes sobre el joc i farà callar moltes boques. Per tant, és d'obligat compliment, treure els 3 punts, a la nova gespa del camp Nou, davant d'un rival molt perillós.
Si a La Guerra de les Galàxies hi havia l'Amenaça fantasma, a la Lluiga ha aparegut l'Amenaça Taronja. És l'hora dels valents. El Barça es juga molt més que 3 punts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada