dimarts, 26 d’octubre del 2010

Nit de Copes a la terra de Mohamed Jordi

Aquesta nit (22:00 TV3, desde les 21:00 a Rac1), el Barça s'enfronta al Ceuta en els 16ens de final del bunyol més gran que ha parit el futbol espanyol: la Copa del Rei; una competició que només interessa als equips petits. Clara prova és que tot i el que digui Pep Guardiola, el Barça viatjarà a l'Àfrica sense els mundialistes (Xavi, Messi, Puyol, Piqué etc...) i amb 6 del fílial. La conya de tot i això és que són els mateixos equips grans que tot i que es queixin de l'excés de partits volen jugar la competició a doble partits, pels calers que dónen la tele. És que la pela és la pela.
Què costa a la Federació Espanyol de Futbol (o Furbol que diria el seu president, la llumenera Ángel María Villar), fer la Copa a un sol partit igual que a Anglaterra o França, llocs que la competició del KO té un gran prestigi per tots? Què els hi costa a l'esport engegar a la quinta forca el negoci de la tele? A Espanya sembla que molt i no estan per la labor de plantar cara a Jaume Roures. Com a curiositat del partit d'avui dir-vos que l'equip ha viatjat amb helicòpter desde Màlaga a Ceuta per evitar marejos.
El Ceuta, el rival d'avui, és sisè del grup IV de la Segona Divisió B i va guanyar al Jaén 3-1 al seu estadi, l'Alfonso Murube, en partit de lliga previ a la visita dels blaugranes. No té jugados de molt renom, però si que té un badaloní. Tal com m'ha fet destacar l'amic Santi Rodríguez (les coses com siguin), allà juga Pepe Martínez, sorgit del Sant Gabriel de Sant Adrià del Besòs i que està a l'entital ceutí des del 2007
Altres partits de la jornada copera: avui Múrcia-Madrid i demà a les 20:00 Valladolid-Espanyol.
El Barça creua l'Estret per jugar a la terra on va néixer un dels personatges més grans de La Competència de Rac1, Mohamed Jordi, l'immigrant independentista de pare català i mares musulmanes, del programa.
Avui, bunyol previ a la Castanyada: Ceuta-Barça

PostData: dol al futbol espanyol i a la fauna animal. Ha mort el Pop Paul, aquell octòpode que endevinava els resultats del Mundial basant-se en un mètode tant científic com és menjar-se coses dins d'una urna. La pregunta és a quin restaurant el cuinaran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada