divendres, 15 d’octubre del 2010

Els comptes de le lletera

Avui parlarem d'un tema feixuc i dens: quanta pasta té el Barça?
Aquest dissabte es farà l'Assamblea de Compromissaris del club i el més interessant serà el 3er punt de l'ordre del dia: l'anàlisi i conclusions de la "due diligence" a la junta de Joan Laports, la predecessora de l'actual. És a dir l'auditoria de comptes de l'exercici 2003-2010. La mesura implantada per Sandro Rosell, té un però: el mateix Sandro haurà de respondre pels dos anys que ha estat dins la junat Laporta.
En resum dir-vos que l'auditoria revel·la un deute de 77 M €, tot i que la junta sortint va dir que la temporda 2009-2010 s'havia tancat amb un superàvit d 11 M €. A què respon aquets ball de xifres? Doncs a la menera com s'han sumat i restat els euros
Ahir en roda de prensa Joan Laporta va justificar els números i despeses fetes durant la seva gestió al capdavant del FC Barcelona. Diu que és impecable i que tots els euros trets de primes, avions privats etc... són,  evidentment, lícits. En tot cas en 2:30 hores Laporta es va defensar dels atacs de Rosell.
Dissabte Sandro mostrarà la cara apocalíptica i culparà el seu exàmic dels mals econòmics del club. En resum res de nou.
15 dies sense futbol, com veieu, dónen per moltes especulacions i massa xerrera. Per sort aquets dissabte torna a rodar la pilota. Ja era hora.

PostData: Amics si no teniu un parent que és soci, o ja heu sigut socis abans ja no podeu fer-vos soci del barça. Diu la directiva que hi ha massa gent a can barça. Vaig a casar-me amb una sòcia del Barça i després a apuntar-me a una llista d'espera per fer-me soci del millor club de futbol del món i ara torno. Una altra errada de Sandro cagades Rosell. Et felicito fill


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada