divendres, 22 d’octubre del 2010

Barcelona- Salou- Corea

Barcelona: Ahir dijous el Regal FC Barcelona va iniciar la defensa de la corona europea de bàsquet al Palau Blaugrana davant la Cibona de Zagreb. El dia que Ricky Rubio feia 20 anys i sense Pete MIckael ni Gianluca Basile lesionats, els de Xavi Pascual van vèncer als croats (80-66). Altres resultats de la primera jornada de la Turkish Airlines Eurolliga 2010-2011: Olympiakos 82-Madrid 66, en l'Open Game o partit inaugural disputat com ja és tradició el dilluns, CAja Laboral 94 Maccabi Tel Aviv 78, Unicaja 74- Charleroi belga 73 València 56- Panathinaikps 72. Al gruo del Barça, el C Fenerbahce 86-Lietuvos Rytas69 i Montepaschi Siena 76- Cholet francèsc44. Comença el camí cap a la Final Four del maig al Palau Sant Jordi
Salou: Les carreteres pròximes a Port Aventura són l'escenari aquest cap de setmana del Rally Catalunya-Costa Daurada, la penúltima priova del Campionat Mundial de Rallies. Amb el 7 vegades campió del Món Sebastian Loeb, ja coronat, el cantàbre Dani Sordo, el seu company d'equip, té via lliure per guanyar el seu primer rally. Com a novetat dir-vos que aquest rally mescla per primer cop tranms d'asfalt amb trams de terra.
Corea: Amb molts dubtes sobre com aguantarà l'asfalt el pas dels bòlids de la F1, Corea estrenarà, diumenge (8:00 TV3), un nou circuït per desig i gaudi del patrone de la F1 Bernie Eclestone. Els operararis van de cul dia i nit per ultimar tot el necessari perquè es pugui córrer sobre un traçat típic dels de la nova generació de circuïts dissenyats per l'arquitecte alemany Hermann Tilke: rectes llarguíssimes i curbes inacabables. Esportivament queden 75 punts en joc i amb els McLaren fora combat, la lluita i l'emoció estarà centrada en el duel entre els Red Bull de Webber i Vettel i el Ferrari de Fernando Alonso. Un abandonament o una mala cursa pot deixar en safata de plata el títol a un dels 3 aspirants que lluiten pel títol de pilot més ràpid del 2010.
Barcelona-Salou-Corea, un viatge per 3 epicentres de l'actualitat esportiva present

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada