dilluns, 4 d’octubre del 2010

Esportclub: Oktoberfest d'esports

L'esport al cap de setmana té un nom aquí: això és Esportclub

El casino de la Lliga

El Barça va jugar a la moneda amb 2 cares: la cara, la primera part sublim de l'equip, amb uns genials Iniesta i Messi. A la segona part, per raons X, el Barça va deixar de brillar i el Mallorca va empatar sense fer res de l'altre món. Físic, cansament? Ves a saber. La realitat, però és que al Camp Nou ja s'han perdut 5 punts de 9 possibles. Ahir Barça 1- Mallorca 1
L'Espanyol va jugar dissabte a la ruleta i va perdre. A Sant Sebastià mai es va trobar còmode i van tenir sort que la Real no és l'Inter. L'Espanyol no va jugar a res i van confiar en què els bascos no tinguessin el dia. Els locals van buscar un gol que va arribar gràcies al perico Forlín. Autogol i l'Espanyol es va acabar cremant, en un dia que Tamudo va oblidar el seu passat espanyolists fent un partidàs. A Anoeta R. Societat 1- Espanyol 0.
A més el Madrid va guanyar 6-1 al Deportivo de la Corunya i està 1 punt per sobre el Barça.
A segona triple derrota catalana: Nàstic 0-Xerez 2, Còrdova 2-Barça B 0 i Granada 2- Girona 1

3 i el món

L'ACB sembla cosa de 3: Barça, Madrid i Caja Laboral. Els de Xavi Pascual van passar per sobre del Gran Canària (83-58), Madrid va guanyar Estudiantes a domicili (79-84) i Caja Laboral va apallissar a l'Alacant (92-47). La Penya va perdre a la pista del Cajasol (85-80) i Manresa va caure amb Bilbao (59-86)

Tòpics

El Junior A del Círcol, a qui gustosament, qui us escriu fa de delegat, va rebre una segona lliçó de tòpics de l'esport. Si diumenge passat amb un teòric feble com el Vilassar de Dalt B van aprendre que no hi ha rival petit, ahir amb el Grup Barna, van saber que els partits duren 40 minuts. Després de veure com al descans guanyaven fulgadament, a la represa, els joves d'Andreu Lladó i Jaume Lleal es van deixr anar i per poc ho acaben pagant. Al final ho van corregir a temps. A les pistes del Màgic (?) Círcol 70- Grup Barna 58

Via lliure

La caiguda de Dani Pedrosa als entrenaments lliures de divendres al GP de Japó, amb trencada de clavicula va deixar via lliure al títol de Moto GP a Jorge Lorenzo. A Malàisia rematarà. Victòria d'Stoner per cert ahir.
A Moto2 nova exhibició de Toni Elías que si a la següent cursa acaba 2on aconseguirà el títol.
Més paretada està la categoria dels 125cc. Marc Márquez va retallar 6 punts al líder Nico Terol i segueix optant al títol. Més díficil ho té Pol Espargaró, ahir quart.
Més a prop de Catalunya, a l'Alsàcia francesa, Sebastian Loeb va coronar-se a casa seva i per setena vegada campió mundial de Rallies. Loeb és, juntament amb el gran Michael Schumacher, l'únic pilot que aconsegueix 7 títols mundials sobre 4 rodes. Llarga vida al rei Sebastià VII

El Mur de Kiel

El 1989 va caure el Mur de Berlín. Però pel Barça Borges hi ha un altre mur que ha de fer caure: el de Kiel, el del campió d'Europa. Ahir a la segona jornada de la Champions, el Barça va empatar a 28 a Alemanya. De moment el mur s'esquerda i es mostra vulnerable. A la lliga ASOBAL, per cert Cuenca 2016 23- Fraikin Granollers 24.
L'hambol deixa, a més, una gran notícia. Espanya organitzarà el Mundial del 2013 i el Palau Sant Jordi i l'Olímpic de Granollers seran seus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada