dijous, 7 d’octubre del 2010

Simply the best

Aquesta nit, al Palau Sant Jordi arriba l'espectacle més gran del bàsquet: l'anomenada per alguns la Copa Interrcontinental oficiosa del món de la cistella. S'enfronten el campió d'Europa, el Regal FC Barcelona i el campió de la millor lliga del món, l'NBA, els LA Lakers.
És la segona vegada que l'equip de Los Angeles visita el continent europeu. La primera va ser l'octubre de 1991, a París, en l'Open McDonald's, un torneig entre un equip NBA i 3 europeus. En aquella ocasió el Joventut de Badalona va estar a punt de fer caure el mite Lakers en perdre per 114-116. Era l'últim partit com a professional del gran Magic Johnson. Al novembre es retiraria quan va anunciar que tenia la SIDA.
Doncs bé, els Lakers tornen avui a Europa, a Barcelona, amb tot el show business que això comporta (perquè l'NBA és bàsicament un gran negoci) Els argelins arriben amb totes les estrelles, en la segona etapa de l'NBA Europe Tour; això si amb Kobe Bryant tocat de genoll. Torna Pau Gasol a casa reconvertit en el jugador franquícia de Los Angeles i bicampió de l'NBA. Molts pensareu que els Lakers es passejaran pel Sant Jordi i guanyaran amb la gorra. La veritat però és que l'escletxa entre el bàsquet europeu i el nordamericà és més estreta i no és estrany que l'equip europeu venci l'americà. A més els Lakers estan de pretemporada i els catalans estan en ple rodatge de la competició.
El Barça busca la revenja del partit jugat fa 2 anys a l'Staples Center de LA on els de Xavi Pascual, només van perdre de 4 punts (108-104)
El partit d'avui es jugarà amb regles NBA: partits de 12 minuts per quart, 6 faltes i la línia de triple a 7'23 m de la frontal de la cistella.
Torna l'espectacle de l'NBA a Barcelona, amb el millor partit possible: Regal FC Barcelona- LA Lakers (Palau Sant Jordi, 20:30, Cuatro). Com canta Tina Turner "Simply the best"

PostData1: Un dels grans protagonistes d'aquell Open McDonald's 1991 entre Penya i Lakers va ser el verdinegre d'ascendència finlandesa, Carles Ruf. Com a curiositat dir-vos que actualment és comercial de productes higiènics per hotels i empreses. Ho va dir ell mateix al Primer toc de Rac1 ahir

PostData 2: Ser soci del Barça, un colló, tenir abonament al Camp Nou, un colló i mig, anar al Miniestadi... si té preu. Per si no anaven prou collats, el soci pagarà entre 2 i 4 euros per veure el filial jugar amb el Tenerife diumenge. Una altra mesura de l'empresari Sandro. Que no es queixin després que ningú va a veure el Barça B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada