dilluns, 11 d’octubre del 2010

Esportclub: orfes de lliga

El cap de setmana esportiu té un nom aquí. Això és... Esportclub

X-X-1

Sense futbol a primera divisió la segona agafa protagonisme. Dissabte Cartagena 2- Nàstic 2; empat anmb regust de derrota que es va deixar empatar un 0-2 a favor; Girona 0-Recreativo de Huelva 0 i Barça B 3- Tenerife 1. A la quiniela X-X-1

Ressaca de campió

A l'ACB de bàsquet, després de la gran victòria del Regal Barça davant els Lakers, ahir, els de xavi Pascual, van patir molt per vèncer el Granada (78-85). La Penya, tot i el que digui el marcador, va mastegar sorra per guanyar al Menorca. Decisiu els triples d'English al final de partit (91-73). El Manresa no va poder donar la sorpresa i va caure apallissat a la pista del Madrid (81-63)

Actituts

Moltes vegades els resultats no diuen res; el que marca realment com van els equips és l'actitut que tenen al terreny de joc. Dissabte el Junior A del Círcol va perdre a Parets (79-67) en un partit, que com els 2 precedents, es va perdre per la desídia i per l'actitud individualista d'uns joves que volen demostrar que bons que són sense pensar en el benefici col·lectiu. Tenen, però la gran sort de tenir a la banqueta 2 tècnics com l'Andreu Lladó i el Jaume Lleal que no tingueu dubte que els posaran a ratlla.
L'endemà el sènior masclí del Círcol va sortir emprenyat del seu partit davant Sant Narcís. La derrota davant d'un dels millors conjunts de la categoria es va gestar a l'última dècima de partit en que un basquet de Toni Forteza va ser anul·lat pels àrbitres per considerar que estava fora de temps. En tot cas l'actitut mostrada va ser exemplar i digne d'un gran conjunt. Francesc, si em llegeixes això sàpigues que estem orgullosos amb l'equip per l'entrega i les ganes que hi poseu. Ens aixecarem i seguirem.

L'harakiri de Hamilton

Ahir al GP de Japó de F1 tercer doblet dels Red Bull de la temporada (1er Vettel, 2on Webber), el dia que Lewis Hamilton va perdre tota opció al títol en acabar 5è, a causa d'un problema a la caixa de canvis del seu McLaren. Fernando Alonso 3er i Jaume Alguersuari 11è.

Catalunya triomfant

Malàisia va coronar els 2 primers campions mundials de motos. A Moto2, el manresà Toni Elías tot i acabar 4art es va beneficiar de la caiguda del seu principal rival Julián Simón.
A MotoGP el mallorquí afincat a Alella, Jorge Lorenzo, és el nou rei de la categoria després d'acabar tercer. Victòria per cert de Valentino Rossi.
Queda per decidir el títol de 125, on el cerverí Marc Márquez és el nou líder gràcies a la seva victòria

Ascens cap a la glòria

Trajectòria ascendent del Barça d'hambol a la Lliga de Campions. Fa 2 dissabtes derrota al palau davant el Rhein Neckar Lowen alemany; dissabte passat empat a la pista del campió d'Europa, el Kiel, també alemany; i dissabte va arribar la primera victòria dels blaugranes, a casa, davant el Ceijlie eslovè, un gran en hores baixes (44-33). El millor culé Siarhei Rutenka amb 10 gols. A la lliga ASOBAL Valladolid 28- Fraikin Granollers 31

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada