divendres, 29 d’octubre del 2010

La "Masia del Nervión"

Aquest dissabte s'inicia la 9ena jornada de Lliga a la primera divisió del futbol espanyol, i el partit més interessant és el que enfrontarà Barça i Sevilla (a les 22:00, TV3, des de les 21:00 a Rac1).
Aquest serà un partit especial per a tres jugadors: Alves, Keita i Adriano. Tres jugadors provinents del Sevilla, que ara, vesteixen la samarreta culé. I és que des que Pepe Guardiola va agafar les rendes blaugranes, el Sevilla s'ha convertit en una espècie de Masia a la riba del Nervión, on el Barça recluta els millors cracs del conjunt andalús.
Fa 3 anys Alves i Keita van deixar el Sánchez Pizjuán per viatjar al Camp Nou. Aquest any el defensa Adriano ha fet el mateix camí. Camí, que ha fet a l'inversa, un dels fiascos del Pep en matèria de fitxatges, previa cessió a la Juventus de Torí: el defensa uruguayà Martín Cáceres.
El Sevilla viatjarà a Barcelona amb absències destacades: la del porter Palop i l'extrem Jesús Navas, però amb la seva parella atacant estrella: Kanouté - Luis Fabiano.
Els andalusos fa 6 temporades que no guanya a l'Estadi. Actualment el club presidit per l'home del barret, José María del Nido, i entrenat per Gregorio Manzano és 6è de la classificació de Lliga amb 14 punts a 5 del Barça. Dimecres en partit de Copa, amb un equip ple de suplents, va guanyar 0-4 al camp del Real Unión d'Irun de segona B
Aquest dissabte castanyes, panellets i Barça-Sevilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada