dimecres, 27 d’octubre del 2010

Objectiu Barcelona

La setmana passada va començar una nova edició de l'Eurolliga, la competició de clubs més important del bàsquet a Europa.
Una Eurolliga que aquest any presenta 2 novetats: la ja coneguda implantació de les noves regles dela FIBA i l'entrada de la companyia aèria Turkish Airlines com a patrocinador principal de la competició. Això significa que a partir d'ara l'Eurolliga es passa a denominar Turkish Airlines Euroleague.
La Final Four d'aquest any es disputarà al Paulau Sant Jordi, escenari on 8 anys abans el Barça d'Svetislav Pesic a la banqueta i Dejan Bodiroga sobre el parquet va aixecar la primera Copa d'Europa de la secció. El 2011, el rival a batre és precisament el SuperBarça de Xavi Pascual, guanyador de gairebé tot l'any passat, inclòs l'Eurolliga a París. Els principals rivals dels blaugranes seran Madrid i Caja Laboral, com a representant de l'ACB, els eterns aspirants grecs de l'Olympiakos i el Panathinaikos i el CSKA de Moscou rus. 24 equips i un sol objectiu: estar del 7 al 9 de maig a la Final Four del Palau Sant Jordi.
Un altre objectiu és el que tenen els LA Lakers: guanyar per tercer cop consecutiu l'NBA. La considerada millor lliga del món ha començat aquesta matinada amb l'esperança dels aficionats, directius i patrocinadors de veure un duel cara a cara entre els angelins de Kobe Bryant i Pau Gasol i els Miami Heat amb els anomenats Big Three com a pal de paller: Christ Bosh-Dwayne Wade-LeBron James; que busca per fí el seu primer ansiat títol i poder equiparar-se una mica amb Michael Jordan (paraules majors). La lluita per l'anell ha començat.

PostData: El Barça de futbol va guanyar 0-2 amb gols de Maxwell i Pedro al Ceuta en un partit sense massa història

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada