dilluns, 2 de novembre del 2015

El Haka de Tots Sants

Nova Zelanda va vèncer a Austràlia a la final oceànica del Mundial de Rugbi d'Anglaterra. Ha estat el gran esdeveniments del cap de setmana esportiu. Va ser un gran Superdissabte de Rugbi ja que a la Divisió d'Honor espanyola es va jugar el derbi català entre el Barça i la Santboiana. Triomf dels del Baix Llobregat.
Sud-àfrica va guanyar la final de consolació amb Argentina.
A la Lliga de futbol el Barça va guanyar a Getafe. L'Espanyol va empatar a casa amb el Granada. El Madrid es va desfer del Les Palmes.
A Segona, el Girona va guanyar a Pamplona davant l'Osasuna, el Llagostera va perdre a casa amb la Ponferradina i el Nàstic va caure a Còrdova
En bàsquet, la Penya derrota al Manresa al derbi català de la jornada, gràcies a un triple de Demond Mallet a les acaballes del matx. El Barça de la seva banda va vèncer al Guipúscoa.
En hoquei patins el Barça va guanyar la Supercopa espanyola celebrada a Vic, en derrotar al Liceu de La Corunya
I en F1, el Mundial ja sentenciat visita de nou Mèxic, després de la darrera visita al 1992. En el nou Circuit Hermanos Rodríguez, l'alemany de Mercedes Nico Rosberg es va estrenar com a primer guanyador del GP de Mèxic en aquest nou traçat mundialista.
Mentrestant en motos, en la polèmica Rossi - Màrquez del passat GP de Malàisia mentre l'italià recorre al TAS i aconsegueix la cautelar a la sanció, el pilot català denuncia als dos suposats periodistes d'un espai còmic italià que van entrar ilegalment dins la casa de Màrquez per mofar-se d'ell i a sobre pegar-lo.
En Tennis, a la Copa Màsters femenina de Singapur, el torneig amb les millors 8 raquetes del rànquing de l'any, la polonesa Radwanska va derrotar a la txeca Petra Kvitova a la final individual. A la de dobles, triomf de la parella suïssa/hindú Martina Hingis/Sania Mirza davant l'espanyola Garbiñe Muguruza i Carla Suarez
El Haka, el ball maori dels neozelandesos com a banda sonora del cap de setmana esportiu de Tots Sants. Felicitats All Blacks

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada