dimarts, 24 de novembre del 2015

Seguretat, estelades i liderat

Són els tres ítems principals del Barça - Roma d'aquesta nit europea al Camp Nou (20:45, TV3, des de les 19:00 a Rac1)
El feu blaugrana es blindarà encara més com a mesura de seguretat arran dels atacs de París, l'augment del nivell d'alerta antiterrorista i les investigacions a Bèlgica per detenir l'autor de la massacre que fa que Europa visqui en una situació d'alerta permanent i de psicosi. Per tant, prepareu-vos si aneu al camp perquè la policia i la seguretat privada farà inspeccions a bosses i motxilles que dueu i també us podran fer escorcolls. Pels mateixos motius de seguretat el partit de la Youth League, la Copa d'Europa juvenil serà al migdia i no a primera hora de la tarda com era previst inicialment. Avui hi haurà més trànsit que mai per arribar d'hora al camp per tal que aquestes mesures afectin el menys possible al personal que vagi a l'Estadi. Hi haurà més cues i hi haurà nervis perquè a ningú li agrada que li facin escorcolls com si fos un delinqüent. Però la situació ho requereix. Ànims i paciència.
Un cop passat la frontera de la seguretat, veurem fins a quin punt les estelades s'apoderen del Camp Nou. Segurament, amb el filtre de la seguretat, alguna estelada serà requisada. Les estelades, i ja veurem en quina quantitat i si el suflé del dia del Bayer Leverkusen aguanta, seran també protagonistes. Un representant serbi, serà l'encarregat de redactar l'informe i de gravar en video allò que la UEFA no vol que es mostri. Recordeu que la sanció no caurà fins després de la fase de grups i del què dicti el TAS. I se sumaria o no a la del dia del Bayer.
A la gespa, certificar el liderat de grup i arribar al sorteig de vuitens sent líder de grup, i per tant tenir la tornada de la primera ronda del ko a casa. Queden dos jornades de fase de grups i si el Barça empata, només li cal empatar, el liderat de grup serà una realitat a manca de la darrera jornada. Luís Enrique, el tècnic barcelonista, vol ventilar-se ràpid la competició europea, aparcar-la fins al febrer JA i deixar el partit del BATE com un tràmit. Per aconseguir-ho, avui comptarà amb el Sant Cristo Gros en plena forma. Ja va tornar al Bernabeu dissabte, fent alguns estralls ja, però avui Messi tornarà per la porta gran del Camp Nou per deleitar l'aficionat amb el seu xou, just la setmana que es tancaran les votacions a la Pilota d'Or.
Amb aquest Barça en estat de gràcia, avui a l'Estadi, la Roma té poc a pelar i més ve amb baixes sensibles. Però el Barça ha de certificar aquest gran moment que té fent un gran partit. A casa i en Copa d'Europa. Un gran panorama de lluïment.
Avui l'espectacle del Bernabeu dissabte s'ha de repetir a casa nostra. Show must go on. Barça - Roma. Amb la seguretat a fora i la certesa que no passarà res, i amb l'estelada a dins contribuint amb l'espectacle del Barça i del Sant Cristo Gros, Leo Messi que tornarà a ser feliç amb la pilota

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada