dimarts, 3 de novembre del 2015

La nova joguina de Rastar

Rastar, empresa xinesa del joc és el principal productor de joguines electròniques i de jocs on line. I des d'ahir el nou màxim accionista de l'Espanyol. O després de la Junta d'Accionistes del 22 de desembre
Ramon Condal i Daniel Sànchez Llibre, els fins ara màxims accionistes de l'Espanyol van girar per tot el món per veure qui volia l'Espanyol. De dalt a baix i de dreta a esquerra. Han sortit rumors des dels EUA, les riques potències àrabs dels petrodòlars i del centre d'Europa. Finalment sembla que el futur de l'Espanyol passa pel joc amb regust de Wan Tun fregit i sopa d'aleta de tauró.
Veurem en quin punt s'involucra Rastar, qui és el seu cap visible, què i com ho gestionarà... I què passarà amb la Junta d'Accionistes? I Joan Collet? Seguirà com a gestor o agafarà el mateix camí de Condal i Sànchez Llibre? Com afectarà això al soci. I el deute del camp? Se sufragarà definitivament els deutes amb Cornellà - El Prat?
Aquest grup ha comprat el 45% de l'Espanyol (les accions de Condal i Dani) i invertirà de bones i primeres 60 kilos.
Alerta amb els xinesos perquè els pericos ja es van enganxar els dits. Ja sabeu que Power8 l'empresa xinesa que dóna nom a l'Estadi no és més que una estafa piramidal que va afectar altres empreses i està en procés de liquidació. Va pagar el primer any de patrocini però al gener s'acaba i evidentment no es renovarà
L'Espanyol s'apunta a la moda del futbol europeu. Per necessitat es prostitueix. No són àrabs com Qatar i el Barça, ni del sud-est asiàtic com el València i Peter Lim. No són els diners dels magnats russos com el Chelsea de Roman Abramovic. És la Xina de Rastar. Espero i desitjo que com ara la moda dels basars i establiments xinesos, que quan Rastar marxi no deixi l'Espanyol tirat com una joguina trencada (i mai més ben dit) com va passar al seu dia amb Màlaga, Racing de Santander o el Palamós amb l'innombrable Dimitri Piterman.
I una pregunta més. Si el rei de la joguina és ara l'amo de l'Espanyol, per Nadal farà la campanya "Cap Perico sense joguina"? Estaria molt bé.
Espanyol i Rastar el nou propietari del club. A partir d'ara després dels partits a Cornellà tothom a menjar al Xino

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada