dimecres, 4 de novembre del 2015

La lluita continua

Josep Maria Bartomeu ha rebut més hòsties que un punching ball per culpa de la seva gestió nefasta per no saber llegir o interpretar normes de la FIFA, per la seva nuŀla capacitat comunicativa o per la patilla de les seves ulleres. Però avui l'hem de felicitar. La UEFA ahir va aixecar cautelarment tota sanció que es pugui generar pel fet d'ensenyar estelades. I ho farà fins que un jutge determini què s'ha de fer.
És lamentable que hàgim de felicitar algú per defensar un dret inalienable del ciutadà com és la llibertat d'expressió d'una persona. Però si. En ple segle XXI passa això.
Entre les bambolines del teatre, mentre els directius més representatius del club deien que seguirien defensant la llibertat d'expressió i que es podria portar l'estelada al Camp Nou, algú va negociar amb la UEFA que s'aturés aquesta bajanada dictatorial de sancionar per portar banderes i defensar pacíficament unes idees. No sé qui ha estat (dubto que només Bartomeu). Però s'ha de felicitar a la Junta que tant critiquem.
Avui tothom és lliure (com sempre) de dur l'estelada, la senyera i la Union Flag si fa falta. No passarà res (com si hagués de passar quelcom)
Però la lluita continua i avui els que defensem un nou model per una Catalunya lliure i independent portarem (plural majestàtic perquè si algú no em regala una entrada no hi aniré) portarem una estelada per fer una crida al món de les nostres reivindicacions. Un nou 11-S en miniatura al Camp Nou.
No podem parar de reivindicar la normalitat perquè la UEFA hagi parat hostilitats. Pacíficament hem de demostrar que l'estelada no et deixa cec ni et fa sangrar. Que tota sanció és estupida. I que la UEFA s'ha de centrar en sancionar els borregos del Sevilla i del Manchester City que dilluns a la nit van convertir la capital andalusa en una batalla campal on va haver de tot i tenyit de malva. Això si que fa mal i no l'estelada. I fa mal les banderes amb pollastre de guarnició anticonstitucional i nazis que es veuen en sectors ultres del Santiago Bernabeu on encara hi ha Ultra Surs. Però com que no hi ha denúncia per molt que hi hagi imatges, la UEFA diu 'sigan sigan'.
Avui l'atenció al Camp Nou serà a les grades si els jugadors del Barça no fan el burro.
Perquè si. Avui hi ha partit de Copa d'Europa. Barça - BATE Borisov a les 20:45 des de les 19:00 a Rac1. A La gespa gols i a la grada estelada. Com sempre. Perquè la lluita continua

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada