dilluns, 30 de novembre del 2015

Barça líder, Hamilton líder

El Barça guanya 4-0 a la R. Societat a mig gas i amb el trident a tope, l'Atlètic de Madrid derrota a l'Espanyol i el Madrid derrota a l'Eibar a domicili. En conseqüència, tot igual. Barça líder amb Atlètic segon a 4 punts i el Reial Madrid a 6.
A Segona, victòria del Llagostera a casa amb el, empat del Girona a Tenerife i victòria del Nástic al camp del Mirandés.
En bàsquet, derrota de la Penya a pista d'Obradoiro i victòries del Barça amb el Fuenlabrada i del Manresa a casa del Tenerife.
Triomfs del Barça d'handbol a la pista del Kolding danès a la Copa d'Europa i derrota del Granollers a la pista de l'Arendal noruec a la Copa EHF, però classificats per la següent ronda gràcies a la victòria al partit d'anada al Vallès Oriental.
S'ha acabat el Mundial de F1 en la intranscendent prova d'Abu Dhabi amb victòria de Nico Rosberg. També s'acaben 19 anys de F1 a TV3. Lleis Hamilton just campió del 2015 amb tot mèrit.
I s'acaba la temporada de tennis amb la final de la Copa Davis i la victòria de Gran Bretanya a Bèlgica, en territori belga. Després de 79 anys els britànics guanyen el prestigiós trofeu de seleccions que tanca el curs
Barça líder i Hamilton campió al darrer cap de setmana del novembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada