dijous, 5 de novembre del 2015

Estelada i victòria

El Barça va resoldre el partit de la quarta jornada de la fase de grups de la Copa d'Europa amb el BATE Borisov amb un còmode triomf no tant pel resultat (3-0, Neymar 2 i Suarez) sinó pel joc, semblantment positiu al pretèrit amb el Getafe. La mala notícia una lesió més i important: la de Rakitic que es perdrà el Clàssic. La bona notícia el partit catedralici d'Iniesta
Però la notícia va ser a la grada. En el partit de les estelades pallissa descomunal del cule a la UEFA. La llibertat d'expressió és un dret inalienable de la persona i a l'inici el que era el Camp Nou i pensava així ho va demostrar pacíficament desplegant banderes estelades i un enorme cartell de RESPECTE dirigit a la UEFA. Gest que es va repetir als dos minuts 17:14 de cada part i al final.
A saber què van reflectir el delegat de la UEFA Karl-Erik Nilson i el responsable de seguretat Juha Karjalainen però és impossible que reflectessin violència o insults en aquella bandera legal anomenada senyera. No es van perdre cap detall i càmera en mà ho van gravar tot.
De fet ja poden dir el què vulguin. La llibertat d'expressió és la que es va viure al Camp Nou ahir en una mostra acollonant de civisme.
Si això és un delicte, señorita llevenme preso que diria Jep Cabestany

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada