dijous, 26 de novembre del 2015

I l'Europea?

La crisi blanca que s'intuïa a la Lliga des d'abans de Sevilla i Barça i que es va refermar amb sengles derrotes segueix a Europa. Amb el PSG li va anar del canto d'un duro que no llepa. Ahir li va anar del canto d'una pellofa de pipa que llepa a Ucraïna. Ara la imatge penosa que va deixar el Madrid al camp del Shacktar Donetz (recordem que per culpa del conflicte rus, els ucraïnesos han de jugar a Liiv, prop de la frontera amb Polònia i no a Donetz) és esperpèntica. Guanyant 0-4, a 10 minuts pel final als blancs els hi cauen 3 de cop i acaba demanant l'hora.
La viva imatge de la crisi al Madrid sumant al conte de la llagrimeta i mafiós de Florentino Pérez dilluns passat per defensar a Rafa Benítez, que ja està a la rampa de llançament de la destitució.
El joc del Madrid és lamentable, trist, Cristiano Ronaldo està més fora que dins del Bernabeu i més fora que dins del seu millor futbol. No així del seu ego que és de dimensions colossals.
I la crisi blanca la veu Mariano Rajoy. La va veure en directe al Bernabeu i ahir la va comentar al Tiempo de Juego de la COPE. No és broma. No sé com el van convèncer (suposo que amb tanta pantalla, plasma i futbol se sentiria com a casa. Tant que es va portar al fill) però ahir tothom va estar pendent del que deia Rajoy... De la nit de futbol europeu. Va ser un producte radiofònic sensacional a menys d'un mes de les eleccions generals espanyoles del 20-DEntre cunyes i cunyes del mite Pepe Domingo Castaño, Rajoy deixa dues perles: que no hi ha millor defensa que una bona defensa i que el podi de la Pilota d'Or seria Cristiano, Iniesta i Suarez, sense mencionar Messi.
Em va preocupar que sembla que domina més de futbol i se sent a la salsa quan en parla que de política, que en teoria és del què treballa.
Rajoy a la COPE comentant la crisi del Madrid. Surrealisme total. Però, i l'europea?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada