dilluns, 23 de novembre del 2015

El Clàssic i els Clàssics

Cap de setmana de Clàssics. El de futbol, el de bàsquet i els tennístics. A part d'un derbi calent.
El Clàssic del Bernabeu, el Madrid - Barça, marcat per les extremes mesures de seguretat als voltants del camp blanc. Dia històric a Chamartín. Bany de futbol del Barça. Bany de realisme a la Castellana. Barça amb les idees clares. Un Madrid desfet i inoperant. Un tècnic Benítez que és un ninot a mans de Florentino. No tant sols perd amb idees que no són pròpies, sinó que perd posant l'alineació de Florentino. Xiulets i crits de dimissió a la Cibeles. Bravo descomunal a la porteria. Podrien haver sigut més de 4. Colossal Iniesta aplaudit al Bernabeu com Ronaldinho al seu dia. Suarez en mode animal i Neymar.  Ah... I sense Messi. Gran Barça. A Madrid la setmana serà llarga i algú no arribarà a Nadal. I efectivament no serà l'Ésser superior, malgrat que ha estat xiulat. El xai Benítez serà sacrificat molt aviat. La victòria del Barça el posa a 6 del Madrid que és tercer després de la victòria de l'Atlètic de Madrid que coŀloca els matalassers segons.
L'Espanyol derrota al Màlaga a Cornellà.
A Segona, el derbi Nàstic - Llagostera va tenir una prèvia calenta per un missatge polèmic de benvinguda dels tarragonins als del Gironès, que posava Venbinguts, en senyal de venjança pel què va passar fa dos anys en l'eliminatòria d'ascens a Segona entre ambdós equips amb partits polèmics i una mostra de racisme per part d'una aficionada llagosterenca. Ahir, diumenge, el va vèncer el Nàstic. El Girona va guanyar a l'Albacete.
En bàsquet, un altre clàssic. A Badalona, la Penya va caure amb un mal Madrid però superior. El Barça va caure a la pista del Baskonia i suma la primera derrota de la temporada en Lliga. I el Manresa va a al Múrcia.
I en handbol, torna la Copa d'Europa amb la victòria del Barça a la pista del Vardar Skopje macedoni. El Granollers va vèncer l'Arendal noruec en l'anada de la tercera ronda de la Copa EHF, la ronda prèvia a la fase de grups de la segona màxima competició europea.
En tennis, la temporada acaba amb la disputa de la Copa Màsters. A la final, Novak Djokovic, que va derrotar a semis a un recuperat Rafa Nadal, va derrotar a Roger Ferrer. El serbi acaba un grandiós any on només es va deixar Roland Garros. 11 màsters i tres Grand Slams. Espectacular. La final de la Copa Davis entre Bèlgica i la Gran Bretanya tancarà el curs tennístic 2015.
Clàssic i Clàssics en un nou cap de setmana esportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada