dimecres, 25 de novembre del 2015

Per la porta gran

El Barça s'ha classificat pels vuitens de
Leo Messi ha tornat per la porta gran.
El Barça exceleja i ahir ho va tornar a demostrar. Nova exhibició futbolística dels blaugranes amb el Sant Cristo Gros, Leo Messi de nou sentint-se futbolista al Camp Nou.
La Roma va estar inoperant, a mercè d'un esplèndid Barça que fa del futbol un art meravellós. Ara com ara, el què toca ho transforma en or.
El fred meteorològic del Camp Nou ahir va ser superat per la calor del vendaval de joc del Barça.
Barça brillant. Exhibició pura i simple d'un Barça que va fer el què va voler amb la Roma. Quan calia pressionar es pressionava. I quan calia marcar, en res te'n clava 2.
I amb el Barça en estat de gràcia, ha tornat el millor del món per recollir la Pilota d'Or. Leo Messi va anotar un golàs dels seus amb picadeta inclosa per si algú tenia dubtes que és el millor. Va ser el segon. El primer va ser de Luís Suarez per demostrar que també està de traca i mocador.
A part Leo va estar a tot arreu fent canviar pitets de bava.
El tercer, una volea descomunal de Luis Suarez.
El quart de Piqué amb assistència de Messi.
El cinquè de Messi aprofitant un rebuig del porter romà a un xut del mateix en una jugada on van participar el trident.
El sisè d'Adriano després d'un refús del porter de la Roma, en un penal fallat de Neymar.
No va haver gol de l'honor de la Roma en primera instància perquè el porter del Barça va aturar un penal a les acaballes del matx. Què important aquesta aturada de Ter Stegen per recuperar la confiança que potser havia perdut entre tantes crítiques. Però si a la darrera jugada del partit on de cap Dzeko va superar de cap a un lesionat Vermaelen.
Al Camp Nou Barça 6 - Roma 1. A vuitens per la porta gran, líders i amb el millor Leo Messi retornat a la vida futbolística com si no hagués passat res. Per la porta gran

final de la Copa d'Europa per la porta gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada