dilluns, 9 de novembre del 2015

Lorenzo Rei

La darrera batalla del Mundial de Moto GP, la batalla de les batalles, la guerra entre Jorge Lorenzo, Marc Màrquez i Valentino Rossi, el GP més decisiu de les darreres temporades, el GP de València es va decantar per Jorge Lorenzo. Si voleu suspicàcies les podreu trobar en el fet que quan Marc Màrquez s'ha trobat amb Lorenzo i amb Rossi quart, el cerverí ha anat estudiant al mallorquí però no l'ha avançat, tot i el ritme lent de la moto de Lorenzo i alguns problemes manifestos en la Yamaha del nou campió del món.
A Moto3 victòria de Miguel Oliveira i Danny Kent novè. Per tant, campionat pel britànic. A Moto2 triomf del català Tito Rabat
En un gran Superdiumenge d'esport, les motos eren el plat fort. A més, en futbol, a la jornada prèvia al Clàssic del 21-N i una nova aturada per seleccions, el Barça va guanyar al Les Palmes, l'Espanyol perd a Bilbao i el Madrid perd a Sevilla. Així doncs, el Barça és líder a tres punts del Madrid just abans d'anar al Bernabeu.
A Segona, el Girona va perdre amb el Lugo i el Nàstic va guanyar a l'Osca. I el Llagostera juga avui a San Mamés amb el Bilbao Athletic, el filial de l'Athletic.
A l'ACB de bàsquet, el Barça va derrotar a l'Andorra a domicili després de derrotar al Zalgiris Kaunas, divendres passat, 36 hores abans. La Penya va guanyar al Saragossa a Badalona amb un triple de Brandon Paul al darrer segon (després del de Mallet a Manresa, la Penya s'abona a guanyar amb triples sobre la botzina) i el Manresa va caure clarament a Canàries.
Jorge Lorenzo: el rei del Superdiumenge esportiu del cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada