dijous, 29 d’octubre del 2015

Bunyol a 0

Partit molt dolent del Barça al camp del Villanovense. Empat a 0 davant d'un equip de Segona B als setzens de la Copa del Rei.
L'estat del camp lamentable no és excusa pel bunyol infecte que vam viure ahir. Un partit avorridíssim. Per reclamar els diners a qui van pagar el PPV de la tele.
Anàvem de sobrats i per poc tornem escaldats. Una mica més i el Mr Marshall blaugrana surt emplomallat d'Extremadura
Ni en els millors somnis humits els extremenys pensaven treure un empat a 0 davant el campió d'Europa. Si no es xuta normal que ens quedem a 0.
I a més van tenir bones ocasions que va treure un atent Masip.
Douglas va passar sense pena ni glòria i encara espero que m'expliquin perquè el vam fitxar.
Frustrants Sandro I Munir a la davantera.
Els nois del filial Kaptoum i Aitor Cantalapiedra van ser els millors al Romero Cuerda de Villanueva de la Serena i demostren que són dels pocs que es salven d'un filial poc prometedor.
Al final 0-0 infructuós pel Barça, alucinant pel Villanovense (empat davant el campió d'Europa). Eliminatòria oberta a la tornada. Increïble però cert. El Barça necessitarà alguna cosa més per superar a un Villanovense que jugarà al Camp Nou amb la ilusió d'un infant i d'aquell home de poble que arriba per primer cop a una gran ciutat.
El Barça passarà per nassos, perquè estan avisats i perquè no m'imagino un nou Gramenet, un Novelda o un Figueres.
El partit d'avui és comparable en aquell lamentable Numància - Barça del 96 on vam anar tant de sobrats que vam sortir escaldats.
Ahir a Villanueva de la Serena, Villanovense 0 - Barça 0. Alucinant, sorprenent i que no ajuda a paliar gens les crítiques a l'equip.
El 2 de desembre, la tornada on espero que les coses hagin canviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada