dijous, 7 de maig del 2015

Polvo estelar

Va ser un dels millors polvos que va fer. Inimaginable quan va començar que acabaria així. 90 minuts de festival sexual, amb el seu partennaire absolutament entregat.
Dins d'aquest relat eròtic s'amaga el millor partit de la era Luís Enrique. I va arribar davant del Bayern de Munich de Pep Guardiola.
La primera part en conjunt és una oda meravellosa al futbol. El què van fer ambdós equips va ser simplement per passar als anals del món del futbol. Amb un ritme frenètic i endimoniat el Barça amb segell Pep, versió Lucho, i el Bayern, versió Barça del Pep van mostrar les millors cartes, on el Barça va guanyar la partida per poc i sense el premi del gol.
A la represa, el Bayern va dominar als primers minuts però Rakitic, imperial en defensa va evitar mals majors que Ter Stegen hauria evitat perquè també va estar bé.
I amb el polvo va arribar el clímax. Dos orgasmes prodigiosos obra del millor en aquest aspecte. Leo Messi va anotar dos gols que poden ser vitals per segellar el camí de Berlín i va fer aixecar el públic a la grada i altres coses va fer aixecar. Boateng recordarà de per vida el què li va fer Messi al segon gol.
I Neymar va fer el tercer per tancar aquest polvo meravellós. Quin futbol, quina passió, quina bèstia és Messi. Berlín és a tocar, però hem d'anar en compte a la tornada. Al Camp Nou Barça 3 - Bayern 0. Polvo d'estrelles per una nit màgica

PostData: La RFEF suspendrà a partir del 16 de maig les competicions en desavinença pel decret llei del govern espanyol sobre el nou conveni coŀlectiu amb les televisions. Això afectarà al final de Lliga i la Final de Copa. Això si la RFEF està disposada a negociar per desconvocar l'aturada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada