divendres, 22 de maig del 2015

Contraprogramant Xavi

Ahir dijous va ser un dia de contraprogramacions de notícies. Xavi i el seu adeu al Barça havia de centrar l'actualitat del dia. De fet ho va ser, sent ell el plat fort, però abans, entre uns i altres es van contraprogramar per ser els protes del dia.
Dimecres, el Girona va guanyar 0-3 a l'Alabès i s'afiança a la segona plaça de la Lliga, lloc que li dona l'ascens directe a Primera, gràcies a l'empat a 0 de l'Sporting, tercer a dos punts dels gironins, al camp de l'Alcorcón. El somni de Primera dels de montilivi està molt a prop. Un somni, que era impensable pel Llagostera a la primera volta, però, ara, amb la categoria salvada, té dret a somiar amb la promoció a Primera.. I aquest diumenge a Montilivi, derbi gironí vital per les aspiracions de Primera dels dos conjunts del Gironès: Girona-Llagostera a primera hora de la tarda. I el somni del Sabadell de mantenir-se a Segona A s'esfuma amb la derrota a casa davant el Tenerie.
I una Juve, rancia i pobre de futbol va guanyar 1-2 a la pròrroga a la Lazio a la final de la Coppa italiana. Ja té el doblet i ja té el cap pensant a la final de la Champions de Berlín amb el Barça del 6 de juny
No havíem ni encetat dijous, que Paco Gonzalez a través de l'antena de la COPE anuncia que Carlo Ancelotti deixaria el Madrid la setmana que ve. Després a Onda Cero, un periodista italià va dir que Rafa Benitez, tècnic del Nàpols, seria el seu relleu. Després, el periodista de El País va dir que Ancelotti seria el relleu de Luís Enrique al Barça si Lucho no segueix al Camp Nou. I una altra informació apuntava que Carletto tornaria al Milan. Rumore, rumore, rumore.
De bon matí, Josep Maria Bartomeu era entrevistat a Can Basté. Preguntat pel gran protagonista del dia, Xavi Hernandez, va dir que el seu adeu era un viatge d'anada i tornada. Va assegurar la continuïtat de Luís Enrique. I es va mostrar emprenyat sobre rumors de Madrid amb l'arribada d'Ancelotti o marxa de Neymar. Marxa Zubi era necessària i que està content per la seva feina.
I després de Girona, Madrid, Carletto i Bartomeu, la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper es va omplir per acomiadar a Xavi del Barça. No va dir res que no sabiem tots. Que marxa a Qatar per formar-se com a entrenador, que tena una oferta de renovació del Barça però que tot i dubtar-ho va decidir marxar en aquell moment. Però que marxa per tornar al seu Barça ja veurem en quina faceta (tècnic o director esportiu). Una roda de premsa on Xavi no va plorar, va començar tens, però on va dominar l'escena i va haver moments de riure. El repte ara de Xavi és aixecar la Copa i la Champions, ja que segur que dissabte aixecarà la Lliga. Tothom sabia el què anava dir. Tot, menys la seva mare, que fins al moment de la roda de premsa no sabia de l'oferta de renovació, ja que ella és tant culé que intentaria convèncer al seu fill per quedar-s'hi.
17 anys després marxa el substitut del Pep. Un substitut que, crec que ha superat al mestre, almenys sobre la gespa. Ara es vol formar per poder superar al mestre també des de la banqueta. Gràcies i sort Xavi en el futur. I tot el respecte del món.
Xavi, gran protagonista del dijous esportiu, malgrat la contraprogramació del Madrid i del gran moment del Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada