divendres, 8 de maig del 2015

La Fórmula de l'èxit

Aquest cap de setmana la Fórmula 1 arriba a Europa per la porta de Barcelona, la del Circuït de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. És la prova on tots els equips, si encara tenen quartos, porten les innovacions principals que els faran ser més competitius, fins a final de temporada. Mercedes està molt forta. Més aviat, Lewis Hamilton, el vigent campió, està fortíssim, més centrat que mai, i a cada GP supera a Nico Rosberg, i als renascuts Ferrari. Aquest diumenge veurem si l'hegemonia de Hamilton s'acaba a Europa, o seguirà més enllà del Circuït de Catalunya.
Aquest és el principal focus d'interès del cap de setmana pels amants de l'esport del motor. Però avui, no vull parlar d'això. Perquè aquest diumenge hi ha una cita, encara més important. Per elles i pels aficionats que les segueixen.
Diumenge a les 19:00, les Sènior del Círcol tanquen, a casa, i curiosament amb el Montmeló, una temporada molt especial: la del retorn, dos anys després de la última aparició d'aquest equip en competició oficial. (Per cert, gal mateix diumenge al migdia les Cadet Preferent jugaran a Lleida, l'anada de l'última eliminatòria per la Permenència a Preferent) Una temporada molt especial i que ha estat un èxit inqüestionable i amb majúscules.
No desvetllarem la fórmula d'aquest èxit perquè, igual que els enginyers de pista a la F1 amaguen les seves cartes, nosaltres tampoc la direm. Basicament, perquè les que veritablement saben el què han suat, patit i sobretot han gaudit elles al llarg d'aquestes 29 jornades, més que ningú és patrimoni seu i han inventat una fórmula única, una mescla de carburant que ha fet que el seu Ferrari despuntés de manera exponencial, just després de les vacances de Nadal.
Entre els ingredients que han fet del Sènior Femení 2014-2015, un equip increïble, hi ha sobretot, la compenetració, el sentiment de família, el mateix que impregna el Círcol i el fa ser especial.. Del 0 al 100. A principis d'estiu era un equip nou, que gairebé com aquell qui diu no se sabien qui eren. Dies després, només dies després, van ensemblar les peces al cotxe i l'equip semblava ja fet de tota la vida. Compenetració, amistat i complicitat. Un equip format del 0 absolut que va arribar al 100 exitós en res.
12 autèntiques boges pel bàsquet amb 2 entrenadors, germans, que han anat corregint cursa a cursa i partit a partit allò que es podia millorar de l'equip. Ara un d'ells no hi és, però us ben asseguro que sap què fan i com els hi va.
A base de treball, molt de treball, en silenci i en discreció van arribant els resultats. El click definitiu el dónen a La Plana, davant el líder imbatut, l'Argentona. Aquell dia va ser el de la consagració i la prova més evident que el projecte engegat a l'estiu des de 0, rutllava. L'Argentona, a La Plana, és l'inici d'una reacció fulgurant, amb victòries i bon joc i autèntics recitals que quedaran per sempre a la nostra retina (Badalonès)
I al costat d'elles, l'afició, els tifosi de La Plana, fidels com els tifosi de Monza o els del Circuït de Catalunya. Ells també són ingredients de la fórmula de l'èxit de les Sènior. No heu fallat mai
29 jornades després, aquest diumenge, les Sènior del Círcol s'acomiaden a Ausiàs March de tota la gent que li ha fet costat.
Us convidem a omplir Països Catalans, aquest diumenge a les 19:00, tal com vau fer el passat diumenge amb el Sènior masculí a La Plana, i com ho fareu dissabte, també a Països, a les 17:30, amb el derbi del Natzaret- Sènior A, vital per la salvació directe a Copa dels nois, en la última jornada de Lliga.
Entre tots hem d'ajudar les Sènior a afiançar-se en el quart lloc de la taula classificatòria: el que seria la rúbrica en xifres d'una temporada magnífica per elles.
He estat un privilegiat de veure els seus entrenaments i estar a la majoria de partits. És un goig veure-les i és important que les aneu a veure. S'ho mereixen. Perquè són bones jugadores, bons tècnic, i sobretot molt bones persones que es mereixen el millor.
Per elles i per ells. Per la Judit, les Carles, la Roser, la Clara, la Clàudia, la Helen, la Laia, la Gio, la Núria, la Nia. I per la Sara, que ho va deixar a mitja temporada. I és clar, pels entrenadors, el Xavi i el Sergi, els caps d'aquesta escuderia de somni. El Xavi, serà a pista amb les noies, i el Sergi hi estarà present a la grada o en els pensaments de qui hem estat amb les seves Sèniors. Però sabrà com van les seves noies, a qui per feina va haver de dir "Fins després".
Diumenge a la tarda, teniu l'altre GP de la jornada amb unes cracs úniques, amb un cotxe molt especial, amb una afició molt especial i amb una gent única: la del Círcol. I amb la Fórmula de l'èxit. Del Circuït a Països. Sort noies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada