dilluns, 18 de maig del 2015

Lliga....

La Lliga passava pel Calderón amb l'Atlètic-Barça i a Cornellà amb l'Espanyol-Madrid. Fent el mateix resultat del Madrid o guanyant el partit el Barça seria campió de Lliga. I va ser campió de Lliga per activa. Independentment de la victòria blanca a Can perico Guanyant a l'Atlètic de Madrid amb un nou gol de Messi, inèdit ja que és el primer de Leo que et decideix la Lliga. La 23ena de la història del club. La vuitena i última de Xavi Hernandez. La primera de Suarez i Neymar. La primera de Lucho. Felicitats culers. I dissabte 30, final de Copa. I dissabte 6 de juny final de Champions. CAMPIONS!!
A Segona, empat del Sabadell a Leganés, victòria del Barça B a Mirandés que el permet encara somiar amb la salvació, del Llagostera al camp de la Pontferradina i empat del Girona a casa amb el Saragossa.
A l'ACB, triomf de la penya amb el Múrcia que l'assegura la presència al Play Off, victòria del Barça a Màlaga que li dóna la segona plaça de la Lliga i victòria del Manresa davant Estudiantes.
A Madrid, el conjunt amfitrió, el Real va l'Eurolliga davant Olympiakos i suma la novena en bàsquet, l'única alegria per Florentino en aquest cap de setmana
En motos, GP de França amb victòria de Jorge Lorenzo a MotoGP, del suís Thomas Luthi a Moto 2 i de l'italià Romano fenati a Moto3.
A Itàlia, després de la primera setmana de competició del Giro, liderat per Alberto Contador malgrat la lesió que va patir per culpa d'una caiguda protagonitzada per un aficionat que mal situat volia fer una foto i es va topar amb la trajectòria dle ciclista madrileny
La primera part de l'equació dle triplet i de la cançó del Crackòvia ja la tenim: Lliga....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada