dimecres, 13 de maig del 2015

Per la Porta de Brandenburg

El Barça ja va camí de Berlín. Ja és a la final de la Champions. I entrarà per la Porta de Brandenburg coronat amb llorer i absolutament triomfal.
Per la porta sud de Berlín, deixant enrere, Manchester (City), París i Baviera i Munic (respect pel camí que ha fet), el Barça és el primer finalista de la Copa d'Europa fent unes semifinals de traca i mocador.
El partit de tornada, el d'ahir al camp del Bayern és la millor mostra que el Barça arriba pletòric a la final.
Es refà ràpidament del gol del Bayern que semblava que convertiria Munic en un nou Kaiserslautern. Neymar amb dos golassos en coŀlaboració amb els seus companys de davantera que estan sublims capgira en deu minuts el partit, el guanya i porta l'equip en volades a la gran final de Berlín del 6 de juny.
I si la davantera està brutal, l'exhibició del porter Ter Stegen és de pitet. Ho va parar tot menys el gol de Benatia que obria la llauna i la reacció blaugrana.
La segona part va ser un tràmit que va fer que el Barça es relaxés, fins i tot massa,  i fes que el Bayern remuntés per l'orgull propi de guanyar el partit 3-2.
Sigui com sigui ja som camí de Berlín. El 6 de juny el Barça creuarà la Porta de Brandenburg per entrar per la porta del cel de la cinquena Champions