dilluns, 4 de maig del 2015

Mastegots

Com si fos una Superbowl o la final de la Champions, el món es va paralitzar per veure dos paios ftent-se mastegots. S'ha fotut tanta propaganda amb el combat pel títol mundial del pes Welter de boxa entre Floyd Mayweather i Manny Paquiao que la fama de presumit i de gallet dels galls d'indi han quedat a l'alçada de la lona dle ring de boxa. L'ego, a part del compte corrent, dels dos contrincants que es van esbatussar amb tot el món pendent va quedar més que satisfet. No m'expliqueu el perquè sobtat d'aquest rebot mediàtic per la boxa. Ni tant sols la xuleria de Mayweather, apodat Mr Money i Pacquio, que més que un cobat de boxa el que té ganes és de matar el seu rival, m'ho fa entendre. En fí coses dels americans que traspassen fronteres. Per cert, victòria per Mayweather en una decisió polèmica dels jutges
Més mategots del cap de setmana. El Barça va noquejar la Lliga destrossant al Còrdoba 0-8, amb una exhibició i Messi regalant penals tot i que això signifiqués renunciar a un Hat Trick just abans de rebre el Bayern de Munic. Queden 3 jornades només. L'Espanyol va empatar amb el Rayo a Cornellà, diumenge al migdia i el Madrid va derrotar al Sevilla amb Hat Trick de Cristiano Ronaldo.
A Segona, el Girona ha fet un nou pas per ser equip de Primera Divisió. Va vèncer a casa, a Montilivi a l'Osasuna. El Llagostera va empatar al camp del Betis i li fa un altre mastegot a Segona per quedar-se, de moment a la divisió de plata, perquè no somiant amb un ascens a Primera. El Barça B va perdre a Albacete i el Sabadell a Les Palmes.
En futbol internacional, el Chelsea de Mourinho ja és campió de Lliga a Anglaterra
Mastegot de permanència del Manresa que divendres va vèncer al Fuenlabrada i fa un pas de gegant per quedar-se a l'ACB de bàsquet l'any que ve sense dependre dels despatxos. La Penya va perdre a la pròrroga a Bilbao, el Barça va derrotar a l'Estudiantes i l'Andorra va vèncer al Sevilla.
A Bassano di Grapa, a Itàlia, el Barça va guanyar al Vic a la final catalana de la Final Four de la Lliga Europea d'Hoquei Patins. Desena Copa d'Europa pel mític porter Aitor Egurrola
Més finals Four en format hoquei. El Polo que va vèncer a l'Egara en homes i el Club de Campo madrileny, que va vèncer al Polo, en dones són els nous campions de Lliga d'hoquei sobre herba a les F4 de Terrassa
I a Águilas, a Múrcia, el Marfil de Santa Coloma va perdre la final de la Copa del Rei de Futbol Sala amb l'Inter Movistar.
En motos, GP d'Espanya amb triomfs de l'anglès Danny Kent a Moto3, de l'alemany Jonas Folger a Moto2 i de Jorge Lorenzo a MotoGP.
En el cap de setmana que es va batre el Rècord de l'Hora de ciclisme. Ho va fer el britànic Alan Dowsett (gairebé 53 kilòmetres)
Molt d'esport amb mastegots inclossos en aquest primer cap de setmana del mes de maig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada