dilluns, 3 de desembre del 2012

Esportclub. El temps

Durant uns minuts, una onada de fred, provinent de Barcelona, va fer que a la Castellana, el termòmetre marqués -14. Des del primer minut a Mafrid sabrien el que passaria. El Barça, amb un Iniesta meravellós i un Leo Messi bufant-li el clatell al rècord de Gerd Müller (dissabte nou doblet i ja està a un gol), el Barça va destrossar un Bilbao, on més que chirimiri hi ha una tempesta de por. Triomf, i a 14, i tranquilament a esperar el què succeís al derbi madrileny. En una nit gèlida al Camp Nou, el sol tornà a lluir. I per 14è any seguit el Madrid va vèncer l'Atlètic. Partit grís, emboirat... una castanya pilonga important. L'Atlètic més bo dels últims temps, va tornar a fer el préssec, davant l'etern rival ciutadà, el Madrid, que el vèncer amb molt claretat. Un cop més, i ja en van 14, els colchoneros van decebre als seus aficionats, que es pensàven que, aquest any sí. Dissabte, en un conyàs de partit al Bernabeu, ni rastre del segon classificat; i 90 minuts del Madrid habitual: avorrit, lleig i pràctic. 2 gols a 0 i cap a casa. I de regal un nou show de Mou, on el tècnic portuguès va sortir 40 minuts abans, sol, desafiant, a la gespa del Bernabeu, per esperar la gran xiulada, que no va ser res de l'altre món. Lamentable. Poca gent aguanta al portuguès. I a l'Espanyol, continua el temps rúfol. Empat a 0 al primer partit de Javier Aguirre a la banqueta. Va ser a Granada, on l'afició va sentenciar el tècnic Anquela. Qui ja es va carregar l'afició va ser Mauricio Pellegrino, l'entrenador del València que va ser destituït de manera fulmiant després del 2-5 contra la R. Societat.
En bàsquet, temps britànic a Badalona. La Penya, que guanyava de 25 al Canàries, va veure com els visitants remuntàven i gairebé tomben la truita. Al final triomf verdinegre. Sol i núvols, diumenge a l'Olímpic. Derrota del Manresa a Bilbao i triomf solvent del Barça contra el Cajasol.
En handbol, temps radiant al Palau Blaugrana. Contra el Kadetten suís, els blaugranes van mantenir la seva condició d'invictes a la Champions.
Sol, fred, pluja i núvols. El temps al món de l'esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada