dimecres, 12 de desembre del 2012

Vostè si que mola

Missatge a l'excelentíssim President del Còrdova FC Carlos González

Excel.lència.

Li transmeto aquest missatge d'agraïment. Gràcies per aportar una mica de salsa a una competició avorrida, insulsa i sense sentit, com és la Copa del Rei. Se n'ha parlat poc del partit. Vostè ha estat el protagonista gràcies als seus videos. Escarxofat com el Rei en els discurssos nadalencs, ha motivat a la gent a veure el Còrdova a través de l'humor. És vostè carn de Punto Pelota i Zona zaping. L'últim video convidava al President de la Generalitat Artur Mas a veure el Còrdova - Barça. I ho feia amb el salero habitual andalús. Aquí és on se l'ha jugat i ha aixecat algun merder. T'agradarà més o menys, però és catxondo, (Personalment el trobo simpàtic) i representa la il.lusió del futbol modest que per un dia es trencarà la cara amb els més grans.
No sé si és l'efecte video, però el cert és que Tito Vilanova farà jugar avui a les 20:00, des de les 19:00 a Rac1, a tota la cavalleria, inclòs a Leo Messi, al Nuevo Arcángel. Felicitats també per això.
De President de la meva habitació a Presidente. El video està bé, però, fins i tot el pitjor humorista sap que la repetició cansa. Li recomano no gastar tant ràpid un bon gag.
Ah. I no tinc cap samarreta per regalar-li, però que sàpiga que vostè mola. Ens veiem a la Champions, califa.

Ozu, que le vaya bién, pisha.

Promo del órdova pel partit de Copa amb el Barça

PostData: Òscar Perarnau, és el nou director tècnic de l'Espanyol i es completa l'organigrama tècnic, on ja hi són Jordi Lardín i Àngel Morales.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada