divendres, 14 de desembre del 2012

L'escudella de cocido

Jornada decisiva, pel futur de la Lliga, la que afrontem aquest cap de setmana. Un doble duel catalano-madrileny pot rematar o almenys encarar la lliga. I en només 4 hores.
Al Bernabeu, l'Espanyol, ferit i amb ganes de sumar de 3 voldrà pescar en les turbulentes aigües del madridisme, més encara després de la derrota amb el Celta a la Copa. Un triomf blanquiblau, difícil i improbable, descartaria els blancs de la Lliga, a expenses del què faci tot seguit el Barça al Camp Nou, contra l'Atlètic de Madrid, convidat inesperat a la lluita per la Lliga.
El duel està servit. El tigre colombià que marca 5 gols en un partit contra el lleó argentí que marca, de moment, 88 gols en un any. Falcao vs Messi. El gran combat. Si guanya el Barça despenja al segon classificat, els colchoneros, del títol.
Veurem al tigre Falcao de sempre, o veurem el mixo del Bernabeu? La resposta a les 21:00. L'últim partit del 2012 al Camp Nou promet ser tot un espectacle.
Madrid-Espanyol i Barça-Atlético. La Lliga en una escudella de cocido. Bon Superdiumenge.

PostData: El Barça de bàsquet es classifica com a primer de grup de l'Eurolliga, tot i perdre el primer partit, i únic, de la primera fase contra el CSKA de Moscou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada