dijous, 6 de desembre del 2012

Les gònades i Leo Messi

El què havia de ser un somni i una anècdota digne de l'àlbum "Les batalletes de l'avi" es va convertir en un malson horrible. La que havia de ser la nit de Leo Messi, efectivament, va ser la nit de Leo Messi. Però no pas perquè va superar el rècord de Gerd Müller, sino perquè l'astre argentí va col.locar les gònades a l'alçada del ganyot del patidor soci i seguidor barcelonista.
Fins aleshores el Barça - Benfica va ser una bassa d'oli, un matx plàcid, dominat pels lisboetes, que es jugàven la segona posició del grup de la Copa d'Europa amb el Celtic de Glasgow.
El Barça va sortir amb molta gent del planter i amb Messi a la banqueta. A la segona part, el millor jugador del món va sortir a rebentar rècords. I al minut 86, el Camp Nou va emmudir. Leo Messi va caure lesionat. Va rebre una entrada del porter portuguès Artur al genoll.
La imatge no va ser tant espectacular com l'entrada del jugador txec de l'Atlètic de Madrid Ujfalusi fa tres anys. El que va fer posar-los per corbata al culé va ser veure a Messi en llitera amb les mans tapant-se la cara desesperat, espantat i adolorit.
El què passava a la gespa va deixar d'importar. Les mirades es van centrar al que surtia del vestuari on els metges atenien a tant il'lustre pacient.
Van passar una infinitat de minuts de pànic col.lectiu, fins que va aparèixer Tito Vilanova en roda de premsa, confirmant els rumors. Leo Messi només té un cop al genoll. Res greu. Però l'ensurt ja no ens el va treure ningú, ni a Catalunya ni a l'Argentina, la pàtria del Déu 10 albiceleste. A Buenos Aires, a molts se li van atrevessar l'asado.
Un cop, un maleït cop va fer que el món futbol deixés d'orbitar en l'eix dels còrners i els orsais. Messi, enviat diví a la Terra del Penal havia caigut en combat.
Gerd Müller encara haurà de patir una estoneta més a la Sala d'espera. Sembla que el Dr Messi no ha acabat la seva feina. El culé pot respirar tranquil. Moisès Messi, capaç de separar les aigües del Camp Nou i ens guia pel bon camí cap a la Terra Promesa, està bé. Ah, per cert Barça 0 - Benfica 0.

PostChampions: El Celtic acompanyarà al Barça a vuitens com a segon de grup. La gran sorpresa va ser l'eliminació del vigent campió de la Copa d'Europa, el Chelsea, a les primeres de canvi. Qui segueix a Europa, són ente altres la Juventus de Torí, el València o el Bayern de Munich. El 20 de desembre el sorteig de vuitens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada