dijous, 20 de desembre del 2012

El Calb de la Loteria

Aquest matí, a Nió (Suïssa) s'ha fet la prèvia del Sorteig de la Loteria de Nadal d'aquest dissabte. Avui s'ha celebrat el Sorteig de vuitens de la Lliga de Campions.
Gianni Infantino, Secretari General i el Responsable de Competicions de la UEFA, ha estat el Calb de la loteria (per la seva frondosa cabellera), el mestre de cerimònies del sorteig, i Steve McManaman, l'ambaixador de la Final de Wembley ha fet de Nen de Sant Ildefonso traient les boles, això si més  elegant que les criatures de la sort del 22 de desembre.
Per cert, bon gest de la UEFA, donant un missatge d'ànim a Tito Vilanova, de la veu d'Infantino. La mateixa UEFA, que paradoxalment, prohibeix minuts de silenci i missatges de suport, en les seves competicions.
La sort ha deparat que el Barça s'enfrontarà amb el Milan, amb la tornada al Camp Nou. Una eliminatòria amb solera i atractiva pels històrics noms dels contindents, però, repetitiva ja que fa anys que ambdós es troben. Aquesta serà la 15ena vegada. L'alicient de l'eliminatòria serà el retorn de Bojan al Camp Nou amb la samarreta milanista. Res més perquè l'actual Milan és una caricatura del temible Milan de no fa massa anys.
McManaman, ex jugador del R. Madrid ha decidit, que el seu ex equip jugui amb el Manchester United amb tornada a Anglaterra. Serà, sens dubte, l'eliminatòria més atractiva dels vuitens.
El València s'enfrontarà amb el Paris Saint Germain i el Màlaga amb el Porto.
Les altres eliminatòries són Galatasaray - Schalke 04, (eliminatòria maria) Celtic - Juventus de Torí, Arsenal - Bayern de Munich i Shacktar Donestz.
Felicitats als premiats. Ens veiem al febrer

PostData 1: L'operació a Tito Vilanova, per extirpar-li el tumor ha anat "molt bé" , segons ha dit Carles Puyol, el capità, en roda de premsa. Ara la lluita de Tito, es trasllada a la quimio i a la radioteràpia durant 6 setmanes.

PostData 2: L'Espanyol obre avui a Cornellà, l'ûltima jornada de l'any a la Lliga, jugant amb el Depórtivo de la Corunya. Duel entre els dos cuers de la classificaciô. Serà a les 22:00, des de mitja hora abans a Rac1.

PostData 3: Continua la crisi del Barça de bàsquet a l'ACB. En el pitjor partit de la temporada, els de Xavi Pascual van perdre amb l'Obradoiro gallec. Tercera derrota consecutiva a la Lliga que li fa perillar la  presència a la Copa del Rei de Vitòria 2013. La Penya va guanyar,  ajustadament, al Cajasol de Sevilla, en el retorn d'Aíto García Reneses a Badalona. Avui torn pel Manresa contra el Fuenlabrada.

PostData 4: Ja tenim la convocatòria del Catalunya - Nigèria del 2 de gener a Cornellà, la festa de jubilació de Johan Cruyff. Tots els convocats són jugadors professionals de Primera divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada