dijous, 13 de desembre del 2012

Califa leo

En ple Al-Andalus, 700 anys després, Còrdova va tornar ser conquerida per califes. Un califa, però que no ve de l'Àfrica ni menja amb curri. Ve de l'Argentina, menja asado i beu mate. És el millor del món.
Amb Leo Messi al capdavant, el Barça va visitar el Nuevo Arcángel per segellar el pas a quarts de la Copa del Rei. I igual que els habitants andalusos del s. VII, el Còrdova va resistir i de quina manera l'escomesa invasora. Tant que va donar un gran ensurt en forma de gol mal anul.lat. El Barça va haver de recórrer al geni de Messi, que no hi entén de rècords, (per cert en porta 88), per guanyar el partit. Califa Messi només parla amb la pilota, encara que sigui de platja, com va dir Tito Vilanova a la posterior roda de premsa.
El Barça gairebé signa el pas a quarts, amb un doblet de Messi, davant un Còrdova, que s'ho està passant de conya en aquesta copa. Califa Leo conquereix Còrdova.

PostCopa: La notícia salta a San Mamés on el subcampió de Copa, l'Athlètic de Bilbao, empata a 1 amb l'Eibar de Segona B i cau als setzens de final (partit aplaçat perquè els bilbains van jugar en el seu dia partit d'Europa League a Israel). El cap de Bielsa tremola. El Madrid va perdre 2-1 al camp del Celta de Vigo, en un nou show Pepe que va fotre una puntada de peu a Iago Aspas a les parts nobles;  i l'Atlètic de Madrid, pròxim rival a la Lliga del Barça, guanya al Getafe sense l'estrella Falcao que no va jugar per precaució, després de sentir unes molèsties.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada