dilluns, 17 de desembre del 2012

Esportclub: Tigres i lleons

L'anomenada millor lliga del món ens deixa aquest cap de setmana dos imatges lamentables i vergonyoses. Que José Mourinho mana molt el Madrid ho sap tothom i no cal que ho demostri tancant-se,  literalment, en una habitació, amb un periodista de Ràdio Marca i discutint-s'hi, perquè no li agraden les seves preguntes. A la millor lliga del món no es suspèn mai partits, ni que hi hagi morts. A la prèvia del Murcia - Guadalajara de Segona A, un empleat mor dins l'Estadi, a una hora abans de començar el partit. Lluny de susprendre'l, el matx es juga amb el cos del mort encara calent. En altres països s'hauria suspès i haurien rodat caps si es jugués. Aquí no. Perquè qui mana és la tele i el partit es veia a tot Espanya.
Dit això, la lliga es mig decidia en 4 hores i en dos escenaris diferents: al Bernabeu i al Camp Nou.
Gran sorpresa, o no, a Chamartín. El Madrid empata a 2 amb l'Espanyol i es coloca a 13 punts del Barça, a expenses, del Camp Nou.
Un Camp Nou que es va quedar glaçat amb el fluix inici del seu Barça. L'Atlètic dd Madrid va avisar dos cops. Al tercer, el tigre Radamel Falcao va fer el 0-1. Adriano, pocs minuts després, amb una impressionant rosca va matar el conjunt colchonero amb l'empat. L'Atlètic ja no s'aixecaria. Ni ell ni el tigre. Sergio Busquets, en un partit de càtedra va fer el 2-1 i Leo Messi, com no amb un doblet, va gairebé matar la lliga. No ho dic jo només sino també Mourinho, després de la desfeta amb l'Espanyol. El Barça és a 9 punts de l'Atlètic i a 13 del R. Madrid. I un nou rècord al sarró de Messi: 24 gols en una volta, superant als 23 de l'any passat de Cristiano Ronaldo. Espectacular Leo. Espectacular Barça.
Al Japó, el Chelsea perd la final del Mundial de Clubs en caure contra el Corinthans brasiler
A la jornada ACB, triple KO català. El Barça perd a Canàries, la Penya es difumina a València i el Manresa cau a Múrcia.
A la matinada de dissabte a diumenge va tornar a jugar Ricky Rubio a L'NBA, Minnesota després de 9 mesos KO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada