divendres, 30 de novembre del 2012

El dilema del Cocido

Un cop el Barça hagi fet, demà, la seva feina, guanyar l'Athlètic de Bilbao, el soci i seguidor culé tindrà un dilema: un dubte existencial, nou, que mai havia experimentat.
A les 22:00, un cop acabat el Barça, es jugarà el derbi madrileny entre el Real i l'Atlético. En condicions normals, el culé desitjaria un triomf colchonero, of course. Però, el moment ni les circumstàncies són normals.
Uns, el Madrid, estan a 11 punts del Barça, i si els culers compleixen, començaran el derbi a 14; els altres, l'Atlètic, estan a 3 punts dels blaugranes.
Si els blancs perden, el Barça elimina per complert, al Madrid, de la lluita per la lliga. Si el Madrid guanya, seguirà estan 11 punts per sota els blaugrana, però, haurà ampliat la distància entre Barça i Atlètic de Madrid en 6 punts, quan la setmana que ve, colchoneros i culers s'enfrontaran entre si.
Cristiano vs Falcao: el duel de la jornada que pot marcar una lliga en blau i grana.
Però, aquestes especulacions no serviran de res si el Barça no fa el que li toca: guanyar a l'Athlètic de Bilbao.
Potser la millor opció pel culé és que el derbi del Cocido i el "Bocatacalamares" acabi en empat: tots dos perdran punts i el Barça ampliaria distàncies.
En fí, demà ho veurem. I diumenge veurem si algun culé és valent i confessa que va animar el Madrid, per veure si l'Atlético es posava a 6 del Barça. Seria estrany i paranormal: com el soci del Barça o els follons a la Casa Blanca de la Castellana.

PostData: 5 dies després del final esportiu del Mundial de F1, ara si que podem dir, que Sebastian Vettel és tricampió del món de la competició. La FIA ha fet cas omís a les reclamacions de Ferrari sobre un avançament, amb banderes grogues de Vettel. Charlie Waiting, cap de competició de la FIA diu que, l'avançament del Red Bull del pilot germànic, sobre el Toro Rosso de Jean-Éric Vergne és legal, ja que hi havia una bandera verda onejant. En resum, i per fer,-ho fàcil. Res de res. Tot correcte i Vittelo tricampió. Tornem al març de 2013 a Austràlia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada