dissabte, 29 de desembre del 2012

Primera, segona, tercera. Resum Círcol del 2012

Intens. Aquest és l'adjectiu que defineix el 2012 al si del Círcol Catòlic de Badalona. Un any intens on hem viscut de tot, per bé i per mal. És l'any del descens del Sènior masculí a Segona Catalana, després de perdre el Play Off descens amb el Berga. A la Plana, Jaume Lleal té l'opció de forçar el tercer partit, però falla el tir decisisu. Plors i desesperació d'un equip que, pocs mesos després, es rejoveneix amb el reforç de tres juniors: Xesco Gotzens, Jordi Padilla i Martì Callau. Tres membres d'una generació irrepetible.
15 victòries consecutives. Són les que van aconseguir el Junior A d'Andreu Lladó i Adrià Puente, jugant com els àngels i amb partits a la retina com la remuntada al camp del Sant Josep. Curiosament el dia de l'adeu de Pep Guardiola, l'Andreu anuncia que marxa al final de temporada. No seria l'únic.
Mentrestant les Sènior ténen un any molt complicat. Instal.lades, sempre en zona de descens, Jaume Lleal renuncia a la banqueta per salvar la categoria. El banc l'agafa el Josep Velasco i l'Alan Garcia. A Corbera s'aconsegueix la salvació a Primera Catalana en un agònic Play Off. Al setembre, s'inicia un nou projecte amb la Roser Riba, jugadora fins feia 2 mesos com a entrenadora, i amb el reforç de la jugadora del sènior B, Clara Navarro, com a membre de ple dret de l'equip, i que abans d'acabar l'etapa al B torna, 238 dies després de la seva lesió al genoll. Però el projecte de les noies es trenca de bon principi. La Roser i 5 jugadores marxen i Velasco i Garcia tornen a agafar les rendes i completen l'equip tirant de juniors. Les mateixes del gran èxit de Viladecans al juny.
Són les grans dominadores de la Lliga, on acaben líders gairebé invictes. I després de superar al Prat en l'eliminatòria prévia, les de Ramon Pasquina aconsegueixen el premi gros: la F4 dels Campionats de Barcelona, on cauen a semifinals davant l'amfitrió Viladecans.
Però per premis, el de les preinfantils. Les noies de Jaume Lleal i Pere Ruiz arriben a la F4 dels Campionats de Barcelona a Vilanova, on, al matí guanyen a les amfitriones, i a la tarda, perden la final amb el potent Sant Nicolau. Poc es podien imaginar que una setmana després es tornarien a enfrontar.
La final preinfantil coïncideix amb la final de Barcelona infantil masculina on hi és el Círcol d'Adrià Puente. En un cap de setmana irrepetible, dissabte, guanyen a la pista del Sant Josep, al Sant Nicolau, al matí, i al Barça, a la tarda. L'endemà, a la final, al camp del Grup Barna perden la final amb el Pineda. L'Adrià marxa a Londres fent història amb un equip històric.
Una setmana més tard, i gràcies a la renúncia de l'Uni Girona, campiones de demarcació, les preinfantil juguen a Almenar, a Lleida, la F4 del Campionat de Catalunya absolut de la categoria, on es tornen a enfrontar Círcol i Sant Nicolau, a la final de la tarda, després que al matí guanyés a semifinals al Reus. Les noies, a diferència de Vilanova, van estar a punt de tombar les sabadellenques. Els hi sobra un quart per guanyar. A hores d'ara segueixen fent història a la Infantil Preferent.
2012 és l'any de l'ascens del sènior B a Tercera Catalana, just un any després de caure a l'infern de la Territorial on es passegen amb mà militar. És l'any que el Sub21 acaba la Lliga vuitè després d'una temporada complicada, del nou junior A de Ricard Santiago, campió del prestigiós Torneig de Vic guanyant els 6 partits jugats en 3 dies; de l'ascens de les Cadet a Interterritorial, del nou preinfantil femení, del... del Círcol. 2012, any Círcol, com el 2011, el 2010... i segur el 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada