dimecres, 5 de desembre del 2012

Intrascendent? No, gràcies

El Barça es juga alguna cosa en el partit d'avui amb el Benfica, al Camp Nou, a les 20:45, des de les 19:00 a Rac1? No. El Barça és primer de grup passi el què passi, en l'última jornada de la Champions. Per tant, el, Barça jugarà amb el carro del peix? Sí, el més fresc de tots, Gerard Deulofeu, Sergi Roberto, Rafinha...Per tant, no jugarà Messi? Fals. Avui el Leo jugarà. Per ell, la paraula intrascendent no existeix al seu diccionari. I no és, només, pel ja suat rècord de Müller dels 85 gols anuals (a Messi li
falta un per igualar-lo).
A ell no li agrada tenir deutes amb ningú, i menys de l'exigent i insistent públic del Camp Nou. Però, crec que el rècord li importa un asado podrit. Superarà el rècord segur. L'ànsia no la té ell.
Si avui Leo juga, ho fa perquè és el que li agrada. Tant se val, si val o no val el partit, és amistós o oficial. Leo avui jugarà perquè en el calendari posa "PARTIT". I si perd, millor no li parlis.
Així és Messi, l'home/nen meravelles que trenca rècords amb la mateixa naturalitat en què es canvia de calçotets.

PostChampions: el Madrid destrossa l'Ajax i els 2 passen de ronda, deixant fora d'Europa, el Manchester City, que torna a fer el préssec a Europa, per  segon any consecutiu. Un àlbum de cromos, amb molt nom, i un entrenador lamentable. Milan, Porto i Arsenal passen de ronda, com a segons de grup,
dels seus respectius grups, i es poden enfrontar al Barça. El Màlaga va vèncer al Anderlecht belga, i fa història convertint-se en el primer debutant que passa a vuitens de la Copa d'Europa com a líder.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada