dilluns, 24 de desembre del 2012

Esportclub: A 16 i bones festes

Escudella, pilota i turrons. El cap de setmana previ a Nadal va estar farcit de grans esdeveniments esportius. Després del matí de la loteria i les boles de la sort, la tarda de dissabte també va estar protagonitzada per pilotes.
Tot va començar amb un derbi català a la Segona divisió: el Barça B - Girona. Un gran derbi que acaba 4-4. El Sabadell va perdre amb el Lugo per la mínima.
A continuació, Tito Vilanova va veure com els seus pupils del Barça l'homenatjaven en el partit a Valladolid. I a més ho va veure des de casa seva, perquè va rebre l'alta hospitalària. Com posava a la seva samarreta, el Barça va fer servir el seny, el pit i els collons per guanyar. Messi va marcar un gol i tanca el rècord en 91 gols. Un golàs que fa rodejat de 9 defensors. Al Barça totes li ponen. 49 de 51 punts possibles. Espectacular. Tot al contrari que a Madrid.
La crisi s'enquista al Bernabeu. Mourinho trenca la corda. Posa Casillas a la banqueta amb el Barça a 16 punts. El Màlaga es va avançar al marcador gràcies a Isco. A la segona part els madridistes van empatar el matx amb un gol en pròpia porta. Roque Santa Cruz va fer el segon del Màlaga. El mateix Roque Santa Cruz va matar el partit amb el 3-1. Benzema fa el 3-2 definitiu.
Al final el Madrid marxa de vacances a 16 punts del Barcelona i amb una crisi galopant
I el Barça d'handbol va guanyar la Copa ASOBAL a Vigo destrossant l'Atlètic de Madrid. L'expulsió del tècnic colchonero Talant Dusevajez va fer-hi molt. Felicitats.
I diumenge el bàsquet rematava la prèvia del Nadal. A Màlaga s'aguditza la crisi del Barça que perd de 2. Fran Vázquez es revenja de Xavi Pascual i clava un tap estratosfèric a l'últim segon. La Copa del Rei Vitòria 2013 perilla pel Barça. Una Copa que encara és possible que la jugui la Penya que va guanyar a l'Estudiantes clarament. I el Manresa que guanyava durant tot el partit, perd per un triple increïble del jugador del València Lauvergne. Injustícia al Congost. Li deuen una
A 16 i bones festes a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada