dijous, 26 de febrer del 2015

Benvingut Luís

Carta oberta a Luís Suarez

Estimat Luís Suarez

Benvingut

Aquest si. Aquest si és el que ens va fer enamorar primer a l'Ajax i després el Liverpool. Amb la teva exhibició en una primera part súblim a l'Etihad Stadium de Manchester, dimarts a la Champions, et vas fer un lloc definitiu al cor dels blaugranes.
Ja feia setmanes que estaves acomodant-te en el cor del culé. Feies bons partits i feia estona i alineacions que no concebia un 11 titular amb tu al costat de Neymar o Messi. Però va ser davant del Manchester que vas moblar la teva llar ventricular a l'organ de l'amor del culé: el cor. Perquè el culer no entén de cervells ni teories estranyes.
Et van fitxar per fotre-la a dins, i dimarts en vas fotre dos a dins. Ras i curt. Doblet de pitet. A part vas fer altres coses que els culers no veien (i feies abans). Però primordialment vas fer dos gols, un partidàs, una autèntica peli del millor porno que ens va fer excitar a tots, provocant-nos un orgasme col·lectiu.
Si el culé et volia veure marcar gols, dimarts en vas fer dos, dos de claus. Eren necessaris. Per l'equip i per a tu.
No vas entrar bé al club. Vas entrar al Camp Nou com a Dràcula i ara ja ets Mozart, Vivaldi, Bach o Freddy Mercury. Ets un geni rodejat de genis. I si mossegues ja és per destrossar xares.
T'estàs guanyant a tots els admiradors que dubtaven de tu. Però vigila Luís, no t'adormis als llorers, perquè tant bon punt no marquis perdràs adeptes al Camp Nou. Perquè el barcelonista és molt exigent. Massa. Fins i tot maliciós i sempre amb el mocador a punt.
Aquest Suarez si. Ja ho saps. La línia City és la línia a seguir. Jo així amb tu fins a la fí del món.
Ara sí, Luís, Benvingut a la casa dels culers, benvinguts al cor del barcelonisme, Benvingut a Can Barça

Firmat

El vispresident del teu club de fans (avui). El President és Gerard Romero

PostChampions: L'Atlètic de Madrid va perdre al camp del Bayer Leverkusen i l'Arsenal va caure a casa amb el Mònaco

PostData: Fernando Alonso ja ha sortit de l'hospital on va ingressar després de l'accident que va tenir amb el McLaren al Circuït de Catalunya, en uns testos previs a l'inici del Mundial de F1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada